#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -122 : Çırılçıplak || Raine Miller

26 Eylül 2014 Cuma

Okudum Bitti -122 : Çırılçıplak || Raine Miller





                            Çırılçıplak kapağına bakıp , acaba fazla mı erotiktir diye düşündüğünüz kitaplardan ise o ön yargınızdan vazgeçin. Çoğu aşk kitabında olan erotizmden çok çok  fazlasını içermiyor . 


                           Tüm suç kapağında ama zaten kapakta da '' Her şey bir fotoğrafla başladı '' deniliyor. 


                            Londra Üniversitesi 'nde öğrenci olan Brynne , para kazanmak için yarı zamanlı fotomodellik yapmaktadır. Çektirdiği nü fotoğraflardan birini yakışıklı, top sakallı ,mavi gözlü Ethan satın alır. Üstelik Ethan 'ın istediği sadece fotoğraf değildir. 


                          Aralarındaki yüksek çekime tanık olup ,sırların gün yüzüne çıkmasına şahit olmak istiyorsanız okuyun derim. Zaten kısacıktı hemen bitti. :( 




... '' Pekâlâ. Beni götürebilirsiniz. '' Kaşları yeniden havaya kalktı ve tekrar o yarım gülümsemeyi kazandım.
     '' Götürmek '' kelimesinin iki anlama geldiğini fark edince içten içe irkildim. Ayakkabılarımla metro istasyonuna yürümenin gerçekten nasıl rahatsız olacağına ve beni eve götürmesine izin vermenin iyi bir fikir olduğuna odaklanmaya çalıştım.



... '' Brynee? ''
    '' Evet ?''
    '' Şu anda bir sersem gibi gülümsüyorum. ''
    ''Ben de Ethan. ''



... Duyguların o kadar karmaşıktı ki. Bir parçam onu istiyordu ve diğer parçamın ondan ödü kopuyordu. Bize ne olacağı hakkında gerçekten de hiçbir fikrim yoktu.



... '' Cehalet ve hayal kırıklığından oluşan sisteki ışık demetimsin. ''








                                                                YABANCI YAYINLARI
                                                                Çeviren :  Tuba Özkat
                                                                       Eylül 2014
                                                                         224 Sayfa

3 yorum:

  1. yeni kitap , yine kitap , dışarıda okuması zor bu kitapların ya , çok fena halde tırsıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Kapalı alan kitabı :) Yatak odası okuması :)))

    YanıtlaSil
  3. O yanında ki çikolatadan gözlerimi alamadım:) Türkiye de buldun çok merak ettm:)

    YanıtlaSil