#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişim : D&R

29 Mart 2013 Cuma

Kitap Alışverişim : D&R


Aslında hazirana kadar kitap almama sözü vermiştim  kendime , söz verince de genelde tutarım ama bu defa D&R internet sitesindeki indirim beni de cezbetti. Aslında bu iki ayrı sipariş. İlkini oluşturduktan sonra  Kontes  'im sağolsun güzel kendi aldığı kitapları ara ara paylaşınca dayanamadım ve sonuç budur.



Bunların çoğunu almama sebep olan Kontes'ime teşekkürler :)



                                              Hayvan Çiftliği'ni uzuuuun yıllar önce okumuştum, yine okuyacağım.
                                   İlhan İrem ' e hayranım.Edith Wharton ne zamandır almak istiyordum.



Nermin Bezmen 'i annem sever, Jules Verne çocukken çok okurdum , bu kitabı hatırlayamadım, yazar ayları için aldım gitti.Stefan Zweig Satranç'tan beri ilgi alanımda.




İskender Pala annemin de benim de Babil'de Ölüm İstanbu'da Aşk'ı okuduğumuzdan beri kalbimizde taht kurdu. Efsane' ye bayılınca geriye dönüş yapayım dedim. Sinan Yağmur türünün en naif kalemlerinden bence, Filler için Su çok duyup çok merak ettiklerimden.




Bim bam boom sonunda Cerrah ' ım oldu.


NTV Çizgi romanları da deneme kararı aldım ve okuduğum kitaplardan seçtim.



İşte bir alışveriş yazısının sonuna geldik , övünmek gibi olmasın ama biz çok okuyan bir anne kızız. ( Maşalah bize ) . Şimdi okur kadromuza biri daha eklendi. O yüzden zevkle okunacaklarından şüphem yok . Uzunca bir süre kitap yok bize.


Hepimize bol okumalı günler...


Not: Bir önceki yazımdan Silüet çekilişimize katılıp 5 kitaptan birini kazanma şansı kazanabilirsiniz. 1Q84 okumak isteyenler de yukarıda kedicikli fotoğrafa tıklayabilir.
Sevgiler ;)


14 yorum:

  1. hey seni yerler yerlerr! :D keyifle okuyasın bebek :*

    bugün siteye yeniden baktım (kurtlu ben). dex'in fiyatları eski haline dönmüş :o şok oldum. iyi ki zamanında yararlanmışız.

    senin Tiffany başka türlüymüş hım humm kıskandım :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık bakmayacağım , dayanamıyorum :) 2 tanecik Dex aldım seri işine pek bulaşmayayım dedim :) Dur unutmuşum senin Tiffany nasılmış acaba bakayım :) Meraklı ben;)) Teşekkürler tatlım ikimiz de keyifle okuyalım , bir sürü kitabımız olsun :)

      Sil
  2. Maşallah maşallah hazine gibi hepsi bayıldım. İçlerinde benim de çok okumak istediklerim var. Ben de kendimi kitap alışverişi için tutmaya çalışıyorum ama sanırım olmayacak..:))

    YanıtlaSil
  3. Eğer böyle cicilerinizi göstermeye devam ederseniz,sanırım bende almama kuralımı bozacağım az kaldı :)hepsi çok güzel ya,keşke annem de bana eşlik etse,size maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dayanamıyorum bakmayacağım bu yüzden artık :) Sizlerin aldıklarına bakayım artık :) Darısı başınıza :)

      Sil
  4. Harika ve harika:) Maşallah. İçim gitti:)))
    Keyifle okuyun inşallah canım benim.

    YanıtlaSil
  5. Süper ve harika kitaplar :) Keyifli okumalar olsun :)))

    YanıtlaSil
  6. gözüm gönlüm açıldı:)
    tarihi romanları sevdiğimden şah&sultanı severek okumuştum..beğenirsin diye düşünüyorum:)
    aralarından gönderilmeyen aşk yorumunu en çok merak ediyorum .. bende bikaç ay önce okumuştum bakalım sen nasıl bulacaksın..
    ve son olarak jules verne çocukluğumun ennnn sevdiğim yazarı..
    keyifle oku canım;)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar çok kitap almışsın böyle.Bende kitap almaya doyamıyorum,aldım mı bırakamıyorum.Ama sen baya abartmışsın :) Küller adlı kitabı bende yeni aldım.Daha başlamadım.En kısa zamanda okuyacağım inşallah .

    benim blogumada beklerim seni canım;

    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil