#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Bir 'mutluluk ' yazısıdır. Teşekkürler ♥ Edda ♥

10 Mart 2013 Pazar

Bir 'mutluluk ' yazısıdır. Teşekkürler ♥ Edda ♥


                                  
                                   Geçenlerde Edda ' nın , (nam-ı diğer uzun kirpik :) Lush çekilişini görüp , hemen katılmıştım. Hiç lush ürünü denemedim , inş. bana çıkar demiştim. Bana çıkmadı :( :) Ama Edacığım sağolsun , beni mutlu edecek bu güzellikleri gönderdi. Diş macunumsu tabetleri ,fun' ı , ve banyo köpüğümsü kocaman pembişi anında test ettim. Beğendim :) Bir ara online mağazaya bakmak lazım. Siz şehrinde Lush olanlar ne şanslısınız. Ama ben de şanslıyım , beni düşünen şekerler var :)



          Çok çok  teşekkürler. İki gündür kitap okuyamıyorum pek, gözüm durmadan seğiriyor , doktor yormasın demiş.Migrenden uyuyamıyorum :( Uyuyunca korkunç bir kabus gördüm . Oğluşum hasta iki gündür (köpecik ).İşte böyle mutsuz günlerimdeyken , mutuluk yazısı yazma sebep olan Edoş'a teşekkürler tekrar. Kimmiş bu düşünceli kız diyenler varsa buyrun buradan bakın :)

10 yorum:

  1. AA gerçekten çok çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm. Migren ne kötü bir hastalık ya.. Allah şifa versin inşallah.. Oğluşa ne oldu ki. Neyi var iki gündür. Aman yaa vallahi çok üzüldüm ona da geçmiş olsun cidden.. İnsan kendinden çok böyle canlar hastalandı diye üzülüyor dimi..
    Allah sevdiğimiz ve bizi seven dostlarımızı arkadaşlarımızı bizden ayırmasın. Sana da ne mutlu ki böyle güzel arkadaşların var..
    Güzel haberlerini bekliyorum sevgili arkadaşım inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin .Teşekkürler Özlem ablacığım. Veterinerimiz Mekanik kusma dedi.Oyuncağının parçasını yuttu.Biraz daha iyiyiz. Onlara bir şey olunca ben moralmen çöküyorum , söyleyemiyor böyle mahsun mahsun yatıyoor. Allah hepimize önce sağlık versin.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun canım. Hem sana hem de tatlı patiline:(
    İnşallah bir an önce ikinizde iyileşirsiniz. Dualarım sizinle canım.
    Cicilerini de güle güle kullan.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. canım geçmiş olsun, hem sana hem de oğluşuna, :)

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun canım,oğluşun da sende biran önce iyileşin :)

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun,ürünlerinide güle güle kullan canım;)

    YanıtlaSil