#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Ve sonunda yeni kitaplığım huzurlarınızda :)

6 Şubat 2013 Çarşamba

Ve sonunda yeni kitaplığım huzurlarınızda :)


Uzun süredir yeni bir kitaplık istiyordum. Kapaklı ve buzlu cam olsun diyordum ama bir türlü bulamadım. Annem tesadüfen görüp almış, sürpriz olsun diye. Yarın getirecekler dedi , o yarın 3 gün sonra geldi , yağmur yağmış,marangoz izinliymiş vs. Neyse bu arada ebatlarını sorunca eni 2 metre boyu 2. 70 cm demişler annem de en sorun değil ama boyu ölçmemiz lazım deyince standart olur kolon boyları , oturduğunuz yeri biliyoruz deyince ödemiş gelmiş.Kurulum için gelen vatandaşın anneme ' Teyzeee bu sığmadı '  demesiyle derin bir hayal kırıklığına uğradım. Neyse keseriz, küçültürüz dediler, ek ücret karşılığı. Tamam dedik, ertesi güne kaldı.Gerekli alet edavat getirdi, kuruldu, üst kapakları küçültmek için atölyeye götürmek lazımmış 15-20 gün sonra bu tarafta olurmuş.Aman dedim kalsın , yakında marangoz var, ona kestirir ben takarım :) İşte böylee meşakkatli günlerden sonra an itibariyle kitaplarımı yerleştirdim. Kocaman gerçekten.


Şimdilik tek sıra halinde ve dik dik yerleştim ,zaman içerisinde daha düzenli hale getiririm.Hasta hasta ancak bu kadar oldu.



Son aldığım 5 Tess Gerritsen Kitabımı da beklemeden yerleştim , boş kalan yere gelecek kitapalrım var, ondan sonra Haziran hatta Temmuza kadar kitap almam.





 Görmemişim bir kitaplığı olmuş demeyin :))) Dini içerikli kitaplarımı diğer mini kitaplığıma yerleştirdim , şiir kitaplarının benim odamda  olan kısmınıda asma kırmızı rfıma yerleştirdim. Hasta hasta  bu kadar oldu. Ama bu buz dağının görünen kısmı her şey her yerde. Yarın kendimi iyi hissedersem kalan düzenlemeleri de yapıp , odama taşınacağım , dağınıklık içinde bizim Apaçi Bey bir şeyler yürütmesin diye odamda yatamıyorum :)


Kendimi biraz daha iyi hissediyorum hem burdan , hem facebook üzerinden geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyor , grip mikrobunun onlara yaklaşmamasını diliyorum. Yan taraftan blogumun facebook sayfasını beğenirseniz çok sevinirim.

Herkese sağlıklı, keyifli ,bol kitaplı günler.  Ben de gidip biraz Yüz Yıllık Yalnızlık  kitabıma devam etmeye çalışayım, sevgiler...

47 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Mehtap ablam. *-* Aşık oldum kitaplığına. Ben de bizimkilere diyorum ama nafile :D Neyse darısı olmayanların başına *-*

    Güle güle kullanman dileğiyle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, daha güzeli, daha şık olanı senin olsun , benim için ,nemli yerde ve cadde üstünde oturduğumuz için işlevsellik önemliydi yoksa çok şık modeller var ama önemli olan kitaplarımın sağlam muhafazası :)

      Sil
    2. Sana kesinlikle katılıyorum ablam V.V ve çok teşekkürler *-*

      Sil
  2. canım çok hoş,güle güle kullan.bende kitaplık bakınıyorum nette.bulamadım içime sinen..
    ayrıca da geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkea ' da çok hoş modeller vardı ama her modeli online teslimat yapmıyorlar, burada da doğru düzgün mağaza zaten yok . Marangoza sorduk bunun yarısı kadar olanı, çekmecesiz, üst rafsız 750 tl istedi. Çok teşekkür ediyorum , şimdilik içime sindi :) Daha güzeli senin olsun , inşallah evlenince kendi evinde kitaplığın değil kocaman bir kitap odan olur :) Şahsi kütüphane gibi:)

      Sil
    2. bende kendi evim için bakıyorum malum hazirana bişi kalmadı:/
      bi duvarımı kitaplık yapmak istiyorum en çokta ikeadakileri beğeniyorum ama ölçüye göre birşeyler bulmam gerekiyo işte.bide marangozların çok pahalı olduğu düşünülünce kararsız kalıyorum. bilemedim:)

      Sil
    3. Ev kendinizinse bir kere yaptırılıyor nasılsa mantığıyla paraya kıyılır ama biz malesef kiracı olduğumuz için taşınmaya müsait seçenekler arasından karar verdik. Allah kolaylık versin , tatlı telaşında canım.

      Sil
    4. çok saol canım.
      ev kendimizin,bende bi an önce kitaplık işini halletmek istiyorum. bizim gibiler için koltuktan falan önemli ne de olsa:)

      Sil
    5. Oh Maşallah ne güzel , inş. istediğin gibi bir kitaplığın olur, tabi önmeli olmaz mı:) Çehizin en önemli parçası kitaplarındır:))

      Sil
  3. harika olmuş!!!!
    süper çok beğendim.
    gif'e de bayıldım sankim buyrun içerideki özel dünyaya* diyor :D
    güle güle kullanasın, içi dolsun taşsın inşallahhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım , ne şeker yorum bu böyle :) Dolup taşsa bende mutluluktan çatlarım :) Zaten raflar göründüğünden derin, ortalarına koydum kitapları 2 sıra bu şekilde dizsem önlerde nerdeyse 1 sıralık yer kalır:) Baş tarafa ilerde bir katlık raf daha yaptırırım, o tarafın raf aralıkları seyrek 4 rafcık:)

      Sil
  4. Geçmiş olsun ve kitaplığın hayırlı olsun canım =)
    Annemlere diyorum yeni kitaplık diye ama havaya konuşuyorum sanki tık yok. Merve'nin dediği gibi darısı olmayanların başına =D
    Güle güle kullan ve ben de gif'e bayıldım *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemi gifi ancak bu kadar oldu , beğenmenize sevindim, evet darısı olmayanlara, hatta olup da bir tane daha isteyenlere, çok teşekkürler, muck:)

      Sil
  5. süpermiş, çok beğendim, çoook uzun saatlerini geçireceğine eminim bu kitaplığın başında bazen sırf kokusuna bakmak için açacaksın kapılarını ama hep içinde bir huzurla inş.Tekrar geçmişler olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kitaplığın kadar şık ve asil olmasa da sevdim yine de , teşekkürler:) En azından kitaplarım huzurlu,rahat rahatlarmış gibi:)) Sana da sağlıklı, güzel günler dilerim.

      Sil
    2. :))Neden öyle düşündün ki, içinde , üstünde, etrafında kitap olduktan sonra herşey güzel gözüme:))Bu kadar mütevazı da olma rica ederim.ama teşekkür de ederim:))

      Sil
    3. :) Haklısın;) Ben de teşekkür ederim:)

      Sil
  6. çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. Aaa! harikaymış derli toplu tozlanmaz da :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , kısmen kurtuldum hergün toz almaktan:)

      Sil
  8. Güle güle kullan asabicim. Bu arada çok geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplığımda senin de kitapların var:) Teşekkürler;)

      Sil
  9. Mehtap arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun diliyorum. Allah sifalar versin inşallah..
    Sonra daaaa çoook kıskandıım diyorum.. Çok güzel olmuş güzel günlerde kullan inşallah. Aslında maşallah diyeyim önce sen bu kitaplığı da doldurmuşsun en yakın zamanda bir yenisini daha alırsın. Okuma hızına bayılıyorum. Maşallah diyeyim yine kardeşim. Hayırlı olsun...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Özlem ablacığım , yok daha tam kapasite dolu değil, okudukça dolar inş.:) Okuma hızım yerlerde sürünüyor hastalıktan, tek kitabı bile bitiremedim bu hafta

      Sil
  10. Çok geçmiş olsun... Kitaplık süper. Güle güle kullan. Ben de bekliyorum bakalım evimize taşınmayı. Kitaplık siparişini bile verdim ama ev bitmeyince kaldı o da:)) ben açık yaptırdım umarım toz olayı çok yormaz beni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , hayırlısıyla en kısa zamanda yeni evine, yeni kitaplığına kavuşmanı dilerim:) Daha önce başka bir şehirde kendi evimizdeyken benim de gömme dolap gibiydi,açıktı ama orda nem ve toz sorunu burda olduğu gibi değildi, hem açık kitaplıkları görsel olarak daha çok seviyorum bu tam tembel işi, bana göre yani:)

      Sil
  11. Öncelikle çok gçemiş olsun.
    Kitaplığın çok güzel ve de çekmeceli oluşuyla fonksiyonel görünüyor.
    Ben de büyük bir şey istiyorum ama şuanda kirada olduğumuzdan masraf yapmak da istemiyorum. İlerde büyük evlerimiz olsa da kütüphane gibi düzenlesek:)

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun. Hem hastalık hem yüz yıllık yalnızlık çekilir mi :) Kitaplığınızı keyifle kullanın, her bir köşesi dolsun taşsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ben de kitabın yavaş ilerlemesinden dolayı hastalığı suçlayıp kitabı aklıyorum:) Amin, güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun.

      Sil
  13. Öncelikle geçmiş olsun canım. Kİtaplığın çok güzel ama yaaa :( Güle güle kullan içi dolup dolup taşsın inş. :)

    YanıtlaSil
  14. Kıskanılası bir görüntü :))
    Gerçekten çok şık ve kullanışlı görünüyor:)) umarım birgün benimde bu kadar çok kitabım olur da ek kitaplık almak zorunda kalırım :)
    Geçmiş olsun bu arada :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah istediğin kadar çok kitabın ve çok daha güzel kitaplıkların olur. Teşekkürler.

      Sil
  15. CANIM GGÜLE GÜLE KULLAN
    BENDE SENİN GİBİ KAPALI VE BUZLU CAM TARAFTARIYIM
    AYRICA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
    HAYIRLI SABAHLAR

    YanıtlaSil
  16. Gecmis olsun. Hastalığın üstüne eşya yerleştirme zor olmuştur ama kitaplık gercekten güzel. Güle güle kullanın. Gelmesi uzun surmuş ama güzel durmuş. Gayriler garcia Marguez in Yuzyillik Yalnızlık kitabını hepsiburadadan yeni almıştım. Henüz başlamadım çünkü elimde Turgenyev in Rudin,İlk ask ve İlkbahar selleri isimli kitabı var. Bitirileceğe yorumlarınızı beklerim. Kitaptaki isimler,uzunluğu ve ailenin geniş olması nedeniyle sık sık basa dönüp kimdi diye bakacağım için okumam biraz zaman alır sanırım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yüz sayfada biraz soy ağacı desteği gerekiyor, sonra alışılıyor ama ağır ilerliyor, teşekkürler.

      Sil
  17. ouuu süper olmuş cnm :D güle güle kullan kitaplığını

    YanıtlaSil
  18. Canım benim çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda toparlarsın inşallah.
    Kitaplığını çok beğendim. Güle güle, iyi günlerde kullan inşallah.
    Patili güzellerini öperim. Mırkkk mırkkk:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım , % 50 iyileştim diyebilirim:) Bizden de size mırrk mırkklar:) öpücükkler;)

      Sil
  19. Öncelikle çok geçmiş olsun.
    Kitaplığınız çok güzel olmuş. Kapaklı olması da tüm toz derdini ortadan kaldırmış, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evet, tozdan ,nemden kısmen kurtulayım dedim:)

      Sil
  20. Geçmiş olsun bayıldım kitaplığına güle güle kullan kitaplığındaki kitaplarını keyifle oku

    YanıtlaSil