#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Görsel Dikkat Seti || Kontrol Yayıncılık

22 Nisan 2019 Pazartesi

Görsel Dikkat Seti || Kontrol Yayıncılık





                 Kontrol Yayıncılık 'ın Görsel Dikkat Seti ile geldim. Değişik yaş gruplarına göre farklı setleri var. Bizdeki 6-9 yaş için Görsel Dikkat Seti Eğleniyorum Öğreniyorum. 

        Çok tatlı bir sert klasör/çanta içerisinde 10 adet kitap bulunuyor. Dergi formatında kitaplar. 1 adet de kutu içerisinde 12 taşlı Eşleştirme Paneli var. Nasıl kullanılacağı gibi detaylar kitaplarda var.



       Kitapların içerisindeki egzersizler kolaydan zora doğru ilerliyor. Toplam 2196 egzersiz ve 183 sorudan oluşuyor. Görseller çok güzel, baskı kalitesi yüksek. Çocuklarınız için öğrenmenin eğlenceli yolu olmuş. Sıkıcı olmayan bir aktivite seti .


  
            Bu şekilde Ön Test ve Son Test de bulunuyor. 




       Ölçme ve Değerlendirme kitabı




Bak ve bul kitabı


Dikkat Oyunları kitabı


Meraklı Tablolar kitabı


Say ve Bul kitabı


 Mantık Atölyesi 1 ve 2


Düşün ve Bul 1-2


Zeka Maratonu 1-2


Bu set çocuklarınızda :

Dikkat, konsantrasyon ve odaklanma
El-göz koordinasyonu
Analitik düşünme ve akıl yürütme
Sınıflama ve sıralama
Tümden gelim- tüme varım
Algılama ve ilişkilendirme
Benzerlik görme ve farklılık ayırma
Parça- bütün ilişkisi kurma
Soyut ve bağlantısal düşünme
Eşleştirme ve tamamlama
Şekil- zemin algısı
Problem çözme ve bağımsız iş yapabilme 

becerileri geliştirir. 




Setin tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.






Kontrol Yayıncılık sitesine gidip bu ve diğer setleri inceleyebilir, kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Ürünü incelemek için tık tık.


Bir hafta boyunca Kitap Koala sitesinde Kontrol Yayıncılık'ın tüm kitapları %40 indirimde, bir bakın derim. Tık tık. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder