#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -20 : Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var || Debbie Macomber

25 Şubat 2015 Çarşamba

Okudum Bitti -20 : Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var || Debbie Macomber





                                                Herkese merhaba.

                                                Kış Okuma Şenliği için kış temalı bir kitapla karşınızdayım. Başlar başlamaz bitecek , kolay okunan, şeker bir kitaptı. Aralık ayında okuyacaktım ama fırsat olmadı. Kapağı , sayfa dizaynı harika. Gözü yormayan puntolarıyla hoop bitiveren kitaplardan. Sanırım ilk Debbie kitam oldu , devamı gelebilir.



                                              Katherine O'Connor , yani arkadaşlarının tabiriyle K.O. Blossom Sokağı'nda , French Cafe 'de başkalarının noel mektuplarını yazarak ek gelir kazanan , asıl işi tıbbi yazılım olan ve tam zamanlı iş yarayan 30 yaşına merdiven dayamış , yalnız bir kadın. Bu arada Debbie okurları Blossom Sokağı 'nı önceki kitaplardan biliyorlarmış , okumuş olsaydım ,daha önce gezdiğim bir sokağa gitmiş gibi olurdum ama kaçırdım o zevki.


                                           Katherine 'ın kız kardeşi Zelda ise ikiz kızlarını , son günlerde çok moda olan bir kitaba göre yetiştirme kararı vermiştir. Sık sık çocuk psikoloğu Wynn Jeffries 'in kitabından alıntılar örnekler vermektedir. Ama bu örnekler sayesinde K.O.'ya göre Dr. Jeffries Noel Baba katili gibidir ,çocuklardan Noel 'i çalmaya çalışan , tanımadan nefret edilesi bir karakterdir.
İşte Katherine ve doktorun yolları French Cafe 'de kesişir. Pek hoş olmayan bu karşılaşma sayesinde , zıt kutupların birbirini nasıl çektiğini eğlenceli bir şekilde okumuş olacaksınız. Psişik komşu ve kedileri de cabası. Ben severek ,eğlenerek okudum. 







... Bütün harcamalarını karşılayabileceği bir maaş istiyordu. Yıllar içinde birkaç lüks alışkanlık edinmişti; üç öğün yemek ve alafranga tuvalet gibi.



... '' Bununla başa çıkabilir miyim bilmiyorum.'' Zihni karmakarışık bir halde , hızlı adımlarla yürümeye başladı. Zelda'nın ona söz ettiği Noel katili zalimle, bu düşünceli ve ilginç adamı bağdaştırması çok zordu.

     '' Ne ile başa çıkmaktan söz ediyorsun?'' diye sordu, ona yetişen Wynn.
    
      '' Sen...sen harikasın.''

     Wynn güldü. '' Bu kötü mü ?''
    
      '' Senden beklediğim bu değildi.''.





... '' Sen benim kahramanımsın,'' diye fısıldıyordu öpücüklerin arasında. ''Beni o katil fareden kurtardın.''









                                                                                    NOVELLA YAYINLARI
                                                          
                                                                                   Çeviren: Nilgün Birgül
                                                                                          Aralık 2014
                                                                                             224 Sayfa



7 yorum:

  1. Çok güzel bir kitaptı okudum bitirdim.Bu yazarın tüm kitapları blossom sokağında geçiyor google maps ten o sokagın fotoğraflarına bir bakın bayılcaksınız ;) yada ben her kitabını okudugum icin o sokak benim icin ozel hale geldi belki oyuzden çok sevmişimdir :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir gitmeliyim Blossom sokağına diğer kitaplarla.

      Sil
  2. Merhaba,

    Bloguma yaptığınız ziyaretten keşfettim ve derhal takibe aldım! Bu nasıl güzel bir blogdur buram buram kitap kokan :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba , bir blog etkinliğinde sizi keşfettim ve izleyiciniz oldum sevgilerimle .
    Cafe Tigris
    Tigrisdriver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. merhaba :)
    küçük mucizeler dükkanın'nı keyifle okumuştum bu kitabını da merak ettim :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil