#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Historical Hunters Turu: Gözlerinin Esareti || Jennifer Royce || Tanıtım& Alıntılar + Çekiliş

20 Şubat 2015 Cuma

Historical Hunters Turu: Gözlerinin Esareti || Jennifer Royce || Tanıtım& Alıntılar + Çekiliş





                                              Merhaba Historical Hunters 'ı duymuş muydunuz? Duymadıysanız hemen facebook sayfalarına ışınlanın. Tık tık .


                                               Bu turda konukları Jennifer Royce ve güzel kitabı Gözlerinin Esareti. Bir de konuk katılımcı olarak ben. :)) Çekilişimize katılıp , kazanan şanslı kişilerden biri olmak istiyorsanız aşağıdaki rafflecopter kutucuğunu doldurmayı unutmayın.Hem de imzalı. Çekilişe katılmadan önce kitabımızı ve yazarımızı bir tanıyalım , ufak alıntılar okuyalım ,değil mi ama ? 








Konusu:
Sevgiye aç bir kadınla… Kalbi buz tutmuş bir adam… Tutkuyu keşfettiklerinde, dönüşü olmayan bir yola girmek zorunda kalırlar...
Küçüklüğünden beri aradığı sevgiyi bulamayan Keira Destina’nın tek bir dileği vardı; kendisini gerçekten sevecek bir kalp. Babası tarafından sürekli hor görülüp, sevgisiz ve korumasız bir hayat süren Keira, şeytanla yaptığı anlaşma sonucu Karanlıklar Lordu’nu öldürmeye kalkıştığında, hayatının altüst olacağından habersizdi. Herkesin, önünde korkuyla titrediği Karanlıklar Lordu tarafından esir alınan genç kız için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
Karanlıklar Lordu Kayran için, bu namı almak hiç de kolay olmamıştı. Katıldığı tüm savaşlardan galibiyetle ayrılmış, düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmişti. Karanlık ruhunun bir tek savaş meydanlarında ışığa kavuştuğuna inanan bu adam, bir gece çadırına gizlice sızan, asil ama hırçın bir güzelin ölümcül saldırısından kendisini korumak isterken, onu bekleyen sürprizin farkında değildi. Gözlerine ilk baktığı an, bu kızın tanıdığı tüm kadınlardan farklı olduğunu anlamıştı. Genç kızın öfkesinin ve cazibesinin ateşi Kayran’ın buz tutmuş, karanlıklar içindeki kalbini sarmıştı. Genç adam için artık tek bir gerçek vardı; bu asi güzel ona ait olmalıydı!

Yazar Tanıtım:


Mersin'de doğup büyüyen Jennifer Royce, eşi ve iki çocuğuyla halen aynı şehirde yaşamaktadır.
Sınıf öğretmenliği yapmakta olan yazar, hobi olarak yazmaya başladığı tarihi aşk hikayeleri ile kısa zamanda okurların gönlünde taht kurmuştur.
Wattpad'de yayınladığı hikayeleri milyonlarca okura ulaşan Jennifer Royce'un sosyal medyada yayınlanmış toplam on eseri bulunmaktadır. Ömür Boyu Benimsin, Kalbimin Efendisi, Yüreğine Sürgün, Öpücüğüne Mahkum, Aşka Cesaret yazarın en beğenilen eserleri arasındadır.
Gözlerinin Esareti yayınlanmış ilk eseridir.

Biraz alıntıya ne dersiniz ?





...  Bir esirin hizmetçisi olması saçma değil miydi? Adamın nerede ne yapacağı belli değildi. Emrine verdiği iki kız bütün işlerini yapıyor, onu mutlu etmeye çalışıyorlardı.
     Ancak anlamadıkları bir şey vardı ; bir insana dünyaları da verseniz yüreğindeki tutsaklığı kaldırmadıkça bir anlamı olmazdı...







... Yürüdükçe sallanan kafasını kontrol etmeye çalışarak, adamın kaslı sırtına vuran burnunun acısını sineye çekti ve otaş gibi kaslara dişini geçirmeye çalıştı.
     Kahretsin! Adam ulu dağların kayaları kadar sertti, ısırmaya çalışmak nafileydi.




... '' Ruhunu güneşe satmayı düşünüyorsan vazgeç , çünkü bedenin gibi ruhun da bana ait.''

     
     '' Sizin ruhunuzu şeytana satmış olmanız, karşılaştığınız herkesin ruhunun satılık olduğunu göstermez.''

    '' Benim şeytanlarım, ruhumla tatmin olmayacak kadar açgözlü . Belki de o yüzden senin ruhunu ve bedenini bu kadar istiyorum.''


      Keira , onun bu kendine hoşnut gülümsemesini yüzünden çekip alabilmeyi diledi. 
    '' Ruhum ve bedenim bana ait. Ayrıca şeytanla düşüp kalkmak istmeyecek kadar da Tanrı'ya bağlıyım.''





... '' Merak etme , dünyanın neresinde olursam olayım, bumerang gibi sana dönerim ben...''





... '' Teşekkürü bile böylesine karmaşık hale getirebilen bir kadınla karşılaşmamıştım.Çok ilginç.''

    Almira neler söyleyeceğini biliyordu, ama çenesini tutması gerektiğinin farkındaydı. Zoraki bir sırıtmayı yüzüne oturtarak , '' Benim gibi birisini bile ilginç bulduğunuza göre , hayatınız çok tekdüze olmalı, '' dedi.







... '' Ne istiyorsun kadın , dizlerimin üzerine çöküp yalvarmamı mı ?''

      Almira'nın dudak ucu alaycı bir şekilde yukarıya doğru kıvrıldı.
    '' Yerlerde sürünmen bile fikrimi değiştirmeyecek.''




... '' Seni seviyorum. Hem de öyle  çok seviyorum ki , bu bazen beni korkutuyor.'' Sesi Keira 'nın  daha önce hiç duymadığı bir şekilde duygusaldı.
     '' Neden korkutuyor ?''
     Burnunu çekerken sorduğu soru genç adamın gözlerinin aşkla dolmasına neden oldu.
      ''Seni kaybetmekten, sensiz bir hayata mahkûm olmaktan korkuyorum. Bu nedenle burada kalıp, kendine iyi bakacaksın. Söz ver bana.''




... '' Bana senden başka kimse Destina demiyor ,biliyor musun? Sen de her zaman söylemiyorsun zaten, neden ?''

     Kayran biraz doğruldu ve '' Destina'nın  anlamını biliyor musun?'' diye  sorunca başını iki tarafa salladı. Gülümseyen genç adam eğilip kulağına  fısıldadı. '' Kaderim , Destinam''

    '' Gerçekten mi ?''

    '' Evet . Bu yüzden sana Destinam demeyi seviyorum.''
    Keira bir an düşündü. '' Karanlığın kaderi! Hiç fena değilmiş. Güzel bir uyum sağladık. ''







                Ön Okuma için Kördüğüm Hayaller bloguna uğramayı unutmayın.




a Rafflecopter giveaway




                 Çok kitaplı , bol şanslı günler herkese.

2 yorum:

  1. merhaba blogunuza üye oldum şartlar tamam erhan bilir erhan.bilir@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çekilişe katıldım ama blog takip ismimi bir kutucuğa eksik yazmış olabilir sonradan düzeltemediğim için eksik yazmışsam belirteyim bütün blogları gül özdemir adı ile takipteyim :)

    YanıtlaSil