#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Eczaonline.com Alışverişim

2 Aralık 2012 Pazar

Eczaonline.com Alışverişim



Aslında bu alışverişi yapalı nerdeyse 1 ay oldu , aşırı derecede çok dökülen saçlarım yüzünden derin bir moral bozukluğu içinde olduğumdan , hem de işe yarar mı bir bakayım dediğim için bu yazıyı yazmak için biraz bekledim.


Saçlarım için bakım yağları, nane ve çilek yağı aldım.

Otacı şampuanlar ve sabun.
Isırgan Çayı ve dermozinc women


Bunlarda numuneler, hediyeler.


                               Saçlarım çok uzun olduğu için zaten saç bakım yağlarını sık sık kullanıyordum, hatta ilk zamanlarda yağlarımla ilgili bir yazı yazmıştım ama hafta 1,2 haftada 1 kullanırdım, saçlarım çok dökülmeye başlayınca,incelmeye başladı, önce 2 karış kestirdim.Benim için üzücü olsa da yine dökülme durmadı tabi.Ahmet Maranki,Ender Saraç Ve A. İbrahim Saraçoğlu'nun saç bakımıyla ilgili yazılarını okudum ve bir derleme uyguladım.Şimdilik saç dökülmem % 80 azaldı,normal dökülmeye döndü sanırım ama saçlarım epey inceldi malesef.Dermozinc'i 3 gündür kullanıyorum 16 hafta kullanıp bakacağım, saç dökülmesi ve saç bakımıyla ilgili post hazırlamak için henüz erken :)

                                     Alışverişimden memnun kaldım, hızlılar,ilgililer.Fotoğrafını çekmeye unuttuğum ufak kulak delme küpeleri almıştım, farklı şekil göndermeleri gerekti, bu yüzden bile arayıp sordular.Ürünler sağlam,temiz,yeni,kargolama hızlı,fiyatlar uygun.Bu ikinci alışverişim lazım oldukça uğrayacağım.

6 yorum:

  1. Ayyy, ben numunelere ve hediyelere bayıldım yaaa :)) Pco maske normalde süper pahalı bir şey, çok şaslısın tontişim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim :)) Pco maske daha önce annem kullanmıştı,ama tekli değil kutuda tek tek paketliydi, annem de çok sevindi, alalı 1 aydan fazla oldu,annem kullandı bile:) Ufak tefek şeyler ama 2 alışverişim 400 tl yakın tutunca jest yapmışlar:)

      Sil
  2. Sac dokulmesiyle ilgili yazini merakla bekliyorum. O yaglardan bende de var. Kullanip kullanmama konusunda kararsizdim. Tatli badem yagini rimelime koydum bakalim yazdigi gibi kirpikleri guclendirecek mi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik dediğim gibi dökülme min. seviyede çok şükür, gelişmeleri gözlemlemeye devam edeyim bir süre daha:) Ben kirpiklerime süremiyorum gözüme kaçıyor:D

      Sil
  3. geçmiş olsun asabı... benim de saçlarım oldukça uzun, bir ara pumakılıklıyla yarışıyordum kıl-tüy dökümünde:) birinci geldiğim oluyordu... çare dıştan müdahele değil, B vitamini ekliği de saç dökülmesinde etken... guatrdan da kuşkulanmakta yarar var. et, yumurta, çerezler iyi gelir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,B vitamini de kullanıyorum,çereze de bayılırım:) Öneriler için teşekkürler.

      Sil