#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Bugün Benim Doğum Günüm :)

6 Aralık 2012 Perşembe

Bugün Benim Doğum Günüm :)

                                     İyi ki doğmuşum :) Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler :) Beni tanıyanlar bu teşekkürümün sadece anneme yönelik olduğunu bilir, zira baba(m) diyebileceğim adam gibi biri olmadı hayatımın en önemli yıllarında yanımda.Biyolojik olarak hayvanların bile yapabildiği şey babalıksa bile o teşekkürü haketmeyen bir adam düşmüş şansımıza .Neyse böyle mutlu bir günümde lafı toparlayayım derken acıklı Türk filmine bağlamayalım : )

                       Kendime ,annemle beraber,öncelikle annemin sağlıklı,mutlu olduğu,huzurlu upuzun bir ömür diliyorum. Çok yakında doğum günü ganimetlerimle buralarda olurum :)
                         

               Aynı güzel dileklerim sizler için de geçerli, tüm iyi dualarınızın kabul olduğu nice yıllara:)

                                 İYİ Kİ VARSINIZ.

                         Blogumu,izleyicilerimi, güzel yorumlarınızı yani sizleri çok seviyorum.


87 yorum:

  1. Bir Yay kadini daha ha! Nice mutlu yillara ;)

    YanıtlaSil
  2. yeni yaşın kutlu olsun ve ne büyük tesadüftür ki bende bugün doğdum lakin o doğumgünü sevinci pek yaşayamadım bu yıl :( tekrardan mutlu yaşlara doğumgünüdaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkimiz de iyi ki doğduk ozaman:) Sana da çok mutlu yıllar,dilerim bundan sonra her günün şölen havasında geçer,bugünün tatsızlığını hatırlamazsın bile :)

      Sil
  3. nice nice mutlu yıllara canım :)

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu, sağlıklı, başarılı, bol paralı ve bol okumalı yıllara diliyorum. İyi ki de sen doğmuşsun. Mutlu yıllar okur arkadaşım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hepimize aynı güzellikte yıllar dilerim,sevgiler.

      Sil
  5. Gönlünden geçen her güzel şey gerçek olsun, doğum günün kutlu olsun ..

    YanıtlaSil
  6. Hem annene hem de sana sağlıklı, mutlu guzel yaslar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Acılarınız zamanla azalsın. Unutmayın yaşam her anın tadına varabilmektir . zaman çok şeyin ilacıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, Allah kimseye taşıyabileceğinden fazlasını vermezmiş,haklısınız zaman çok şeyin ilacı,acım derin hissedilir şekilde kalmasa da zaman zaman hatırlanıyor malesef.

      Sil
  8. Rastladigim en ilginc dogum gunu mesajlarindan birine imza atmissiniz.

    Saglikli, huzurlu, mutlu, her anindan keyif alacaginiz guzel bir yas dilerim.

    Iyiki dogmussunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler, biraz garip oldu evet ama içimden geldi;)

      Sil
  9. iyikidi doğdun o halde musmutlu yaşlar

    YanıtlaSil
  10. nice mutlu yaşlara sevdiklerinle:)))

    YanıtlaSil
  11. İyi ki doğdun! Nice mutlu yıllara...

    YanıtlaSil
  12. zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki avuçlarmızdan.yeni yaşının sana yepyeni güzellikleri beraberinde getirmesini.sevdiklerinle nice güzel yaşlara

    YanıtlaSil
  13. Nice yıllara asabi bakireciğim, sağlık, başarı, bol kitap okumalı, mutlu yıllara...:))

    not: Baban için ne kadar üzülme desem de, biliyorum üzüleceksin senin payına kaderden öyle düşmüş inan dört dörtlük mutluluk, dört dörtlük mutlu aile prenseslerde, kraliçelerde, ünlü Hollywood yıldızlarında bile yok (hatta acılar çekiyorlar)belki o da pişmandır,üzgündür ama söylemeye yüzü yoktur:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ablacığım, inan ki sürekli üzülüyor değilim,babayı bir kavram olarak görüyorum ve o kavrama karşı çok hissizleştim.Ama sevgi dolu baba figürleri görünce de şaşırmadan edemiyorum,sanki imkansızmış gibi:)

      Sil
  14. sana sevgili annenle geçireceğin daha nice ömürler diliyorum canım doğum günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  15. Yeni yaşın umutlarla, güzelliklerle gelsin:)
    Doğum günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  16. Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yıllara :) Huzurlu sağlıklı sevdiklerinle geçireceğin bir yaş olsun.

    YanıtlaSil
  17. İyi ki doğdun o zaman.Annenle birlikte ağlıklı mutlu nice yaşlara :)

    YanıtlaSil
  18. Doğumgünün kutlu olsun mutlu yaşlar geçirmen dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  19. Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar :)

    YanıtlaSil
  20. anneciğinle birlikte nice mutlu yıllar cnm :)

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Mehtap kardeşim,
    Uzun sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum sana.. Ne demek istediğini de öyle iyi anlıyorum ki sanki bir an kızım konuşuyor zannettim. Aşağı yukarı aynı yaştasınız. Kızımın babası da çook uzun yıllardır kızını aramıyor. Kızı öldü mü kaldı mı haberi bile yok. Burda ona şunu söylemek istiyorum.. İnşallah boynu altında kalsın..!!
    Neyse güzel kardeşim sen ayakları yere basan aklı başında arkanda dimdik duran annen ile evelallah çok daha mutlu güzel günler yaşayacaksın..
    Hepimiz bizi sevenlerle düşünenlerle birlikte olalım. Gerisi için de kafamızı eskitmeyelim çok öpüyorum canım arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte duymak istediklerim:))) Teşekkürler Özlem ablacığım :) Allah herkese gönlüne göre versin, güldürdün beni:) Çok şükür benim de kızının da sizin gibi annelerimiz var,çok şanslıyız biz:)
      Ben de kocaman öpüyorum ,küçük şekerleri de ayrıca öpüyorum.

      Sil
  22. Biz de seni seviyoruz kuzummm <3
    Anneciğinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, aşklı yıllara inş aminnn =)

    haydi hep birlikteee; http://www.youtube.com/watch?v=04V7Llpn6iM


    hihihi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım, amin inş. :) Bugün farklı makamlarda aynı şarkıyı telefonda söyleyenler oldu:) Ama Ata Demirer 1 numara:)))Teşekkürler:D

      Sil
  23. Yeni yaşın hayırlar, güzellikler getirsin:)

    YanıtlaSil
  24. Nice güzel aşlara:)) Allah annene de sana da sağlıklı uzun ömürler versin...

    YanıtlaSil
  25. mutlu yıllar dilerim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  26. İyi ki doğdun asabiiiiiiiiiiiii :)

    YanıtlaSil
  27. mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  28. ellerimi açtım dua ettim. allahım dedim çok mutlu olsun, doğum gününden sonraki her gün daha neşeli daha neşeli geçerek bi sonraki doğum gününe ulaştırsın, tüm sevdikleri yanında olsun. amin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin diyorum, hem kendim için hem senin için aynı duları ben de ettim şuan, ama duygusalım şu an ağlamadan gitmem lazım:)

      Sil
  29. İzleyip yorum bırakmayanlar katagorisinden bir vatandaşım ben ama bu yayınıza yorumsuz kalmak olmazdı...

    Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

    Yapım ve yayın aşaması hangi süreçlerden geçmiş olursa olsun; ortaya çok keyifli bir eser çıktığına şahit biri olarak; o eseri okumaktan, izlemekten ve hassayetlerini hayranlık ile takdir etmekten duyduğum memnuniyeti buraya bırakmalıyım.

    Dilerim uzun, sağlıklı ve keyifle sürülecek nice yıllar önünüzde uzansın...

    İçten tebrik ve sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, çok sevindim güzel sözlerinize,aynı zamanda garip bir şekilde duygulandım,gözlerim doldu.(1 yaş daha yaşlanmanın verdiği duygusallık mıdır ,nedir:))Sevgiler.

      Sil
  30. çok huzurlu mutlu yıllar dilerim^.^
    önündeki tüm yıllar boyunca canını sıkacak hiç bir şey olmasın

    YanıtlaSil
  31. dün de eşimin doğum günüydü :)
    nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim sağlıklı,mutlu,huzurlu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinizin de bloglarını çok seviyorum, size de hep beraber,aşkınızın daim olacağı nice,mutlu,sağlıklı,upuzun yıllar dilerim.

      Sil
  32. şok oldum yazıyı okuyunca bir sınıf arkadaşımın da doğumgünü bugün kitap okumayı çok sever sürekli okur ve küçükken babası bırakıp gitmiş blog açtı da ben mi bilmiyorum dedim ama yorumlarda Mehtap adını okuyunca anladım o olmadığını.Hayat böyle malesef herşey dört dörtlük olmuyor.Sen yine de hep mutlu ol doğumgünün kutlu olsun nice senelere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef ki tek kötü baba bana rastlamamış:( Olsun herşeyde bir hayır var diyorum, herzaman:) Çok şükür.Çok teşekkürler güzel dileklerin için,arkadaşına da mutlu yıllar:)

      Sil
  33. Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve bol okumalı senelere..

    YanıtlaSil
  34. Yeni yaşın yeniliklerle gelsin Asabi Bakire. Annenle sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun.
    Ve haklısın sadece dünyaya getirmeye vesile olmakla anne-baba olunmuyor.
    Tekrar nice yaşlaraaaa :)

    YanıtlaSil
  35. Sevdiklerinle birlikte, bir ömür boyunca, düşlediğin her şeyin gerçek olmması dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
    Yazından, annen ile seni bir elmaya benzettim.Umarım bu bütünlük, ilelebet aynı ağız tadıyla devam eder.Yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkürler, içimi ısıttın:) Sevgiler.

      Sil
  36. geçmiş yaşandı ve bitti önemli olan bugün. onun için düşünceler ve hayaller daima ileriye dönük. yanınızda olmak isteyenleri yer açın ve bu yolda öyle yürüyün.
    Mutlu, sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu nice yıllara ve yaşlara...
    sevgiler sana

    YanıtlaSil
  37. sağlıklı, huzurlu mutlu kocamaaaaaaan bir ömür dilerim:)

    YanıtlaSil
  38. doğum günün kutlu olsun, nice yıllara ..

    YanıtlaSil
  39. rötarlı olarakta olsa doğum gününe yetişebildim,zira dersler o kadar yoğun ki bloguma bile uğrayamıyorum:/ herkesin hayatta bir imtihanı vardır,ben evlilikle imtihan oldum,sen ve benim prensesim baba! ile imtihan oldunuz.bazısı hastalıkla,bazısı zenginlikle,bazısı da fakirlikle...sözün özü herkesin bir imtihanı var.seni böyle güzel yetiştiren annenin ellerinden öpüyorum ve ona hürmetlerimi yolluyorum.baba! sevgisi eksik kalsa da (ki kızımdan biliyorum) hayat devam ediyor ve insanın özünde güzellik varsa bir şeyler eksik kalsa da büyüdüğünde tıpkı senin gibi güzel bir insan olabiiliyor..anne olarak o eksik yanı hiç bir zaman tamamlayamayız ama evlatlar büyüdüğünde işte tam da senin yaptığın gibi adil bir hakim edasıyla şaak diye kalemi kırıp sezar'ın hakkını sezar'a veriyor.daha nice güzel doğum günlerin olsun,kendi evlatlarını analı babalı büyütmek nasip olsun,rabbim sana hayırlı ve mutlu bir hayat bahşetsin,sevdiği kullarından eylesin....doğum günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel ne doğru söylemişsin canım. Çok şükür, keşke her imtihan bu kadar kolay olsa, Allah beterini göstermesin,bin şükür.Rabbim size de beraber,hayırlı,mutlu,sağlıklı günler nasip etsin. Güzel duaların için amin inş. diyorum. Allah razı olsun. Çok teşekkürler, prensesini ve seni kocaman öpüyorum.DErslerde kolaylıklarr diliyorum.

      Sil
  40. Asabi bakireee
    N'olur kusura bakma geç kaldığım için ama sende blogumu takip etmenden bilirsin ki cuma günleri girebiliyorum sıkça.
    İyi ki doğdun, nice güzel yıllara.
    Anneciğinle beraber mutlu, sağlıklı gülücüklü bi hayat yaşayın inşallah. Dertleri, sıkıntılara geçmişteki kötü anıları bi kenara atıp yeni bi hayata Merhaba!! de.
    İyi ki doğdun yay kadınııı.....

    YanıtlaSil
  41. Kocaman mutluluklar yaşayacağın, sevdiklerinle sarmalanmış bir halde sımsıcak ve keyifli günlerin olsun canım benim.
    Patililerinle, ailenle ve tüm sevdiklerinle beraber her gününün tadını çıkar.
    Baban da senin kalbini kazanamamış ya da üstüne düşen sorumlulukları yerine getirememiş veya manen yanında olamamış olsa da şanslı bir adammış. Zira senin gibi, pırlanta gibi bir evladı var.
    Kocaman ve sevgiyle öpüyorum canım ^-^
    İyi ki doğmuşsun.
    Sevgili anneciğine de hürmetlerimi ilet lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım , bütün iyi dileklerin,güzel cümlelerin için... İyi ki doğmuşum ve iyi ki senin gibi çok değerli blog arkadaşlarım olmuş:)Ben de öpüyorum,sevgiler.

      Sil
  42. canımcım ben de vaktinde göremeyenlerdenim , nlur affet, iyi ki doğdun, iyi ki varsın:)sevgi hep seninle olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek tatlım , teşekkür ediyorum, sen de iyi ki varsın:)

      Sil
  43. Pc den yorum yazma konusunda sorun yaşadığım için vaktinde kutlama yapamadım. Sevdiklerinizle birlikte hep beraber nice seneler geçirmeniz dileği ile doğum gününüz kutlu oldun.

    YanıtlaSil