#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okuma Listem-6 ve Kitaplardan Kulem-3

22 Ekim 2012 Pazartesi

Okuma Listem-6 ve Kitaplardan Kulem-3


Elimde okunan bir kitap kalınca hemen yeni listemi yaptım.Hatta Erebos'a ufaktan başladım bile.Her liste yapıp bitirdiğimde keşke şu kitabı da ekleseydim diye kalanlara üzülüyorum.Neyse yeni kulem ve listem böyle, bunlardan beş tanesini okuyup bitirince senelik hedefim tamamlanmış olacak ve kendime ödül olarak liste dışı Poe'nun bütün hikayelerine de başlayacağım.

Mini liste yapma işini ,belli olduğu üzere çok seviyorum. Çok motive edici oluyor, tavsiye ederim :)
Herkese bol okumalı ,keyifli günler dilerim... 

                                   Okuyup bitirip işaret koyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum:)

31 yorum:

  1. Beyoğlu Rapsodisi dikkatimi çekti hepsinin arasından.Bol okumalı günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu defa hepsi rengarenk olunca benim gözüm hangisine takılacağını şaşırdı:) Teşekkürler.

      Sil
  2. Katılıyorum sana Asabi Bakire. Liste yapmak hem keyifli hem motive edici.
    Lizbon'a Gece Treni harika bir kitaptı bana göre. İskender Pala ve Kafka favori yazarlarımdandır.
    Keyifli bol okumalar.

    YanıtlaSil
  3. Beyoğlu Rapsodisi bende de var ama henüz başlayamadım.Lizbon'u merak ediyorum.Güzel bir liste olmuş.Poe bence önemli yazarlardan biri, okurken daha iyi anlayacağınıza eminim.Keyifle okumalar. :)

    YanıtlaSil
  4. Beyoğlu Rapsodisi benimde okuma listemde. Listen çok güzel. Merak ettim bu yılki hedeflediğin kitap sayın kaç taneydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Hedefim 100. Şu an 96. ve 97. kitapları okuyorum. Neler yok ki bu 100 kitabın içinde; Şiirler,öyküler,romanlar,masallar,efsaneler,denemeler
      oyunlar vs. Her tür kitap okudum bu sene.

      Sil
  5. Bunlara 16 adet kitapda ben eklemek istesem :)
    sahibini bekleyen 16 adet kitap var bloğumda üstelik koşul yok şart yok
    bu hediye kitaplar senin olsun istersen bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Cok guzel kitaplar var.Mini liste iyi fikir.bende liste yapıcam bir türlü yapamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, yap yap liste işi çok zevkli,hatta paylaş biz de görelim:)

      Sil
  7. İskender Pala candır <3

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. ruh koleksiyoncusunu okumanı ve yorumunu merakla bekliyorum ablacm v.v ayriten şahane hataları ben beğenmemiştim umarım sen beğenirsin çok çok öptüm!ve ve ve okuma listlerine bayılıyorum! hemen gidip bir liste yapasım geldi hatta yapacağım ! kızmazsın umarım ^v^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahane Hatalar'ı beğeneni duymadım pek:) Kızmak ne demek tatlım sevinirim bile, ben de çok seviyorum başkalarının listelerine göz atmayı, yorumlarını okumayı.

      Sil
  9. her zaman söylerim ahmet ümitin en beğendiğim 2 kitabından biri hatta belkide en beğendiğim beyoğlu rapsodisi.şuanda da lizbona gece trenini okuyorum ama pek iyi yorum yapamayacağım ben.belki bitirince fikrim değişir.senin yorumlarınıda bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Erebos yerine Lizbon'a Gece Treni'nden başlayacaktım, geçenlerde senin 130. sayfada olduğunu pek beğenmediğini okumuştum yanılmıyorsam, o yüzden biraz erteledim:) Beyoğlu Rapsodisi'ni Annem seçti,hangisini okusam diye düşünüyordum , o çoğunu okuduğu için, bunu oku çok güzel dedi, anne sözü dinledim:)En kısa zamanda okur,yorumlarız inş.

      Sil
    2. şu sıralar 230.sayfaya falan geldim ama bu kitap yerine 3kitap okumuş olurdum ben..neyse ortaları daha zevkli gidiyor başlara göre ama sen bunu da bir çırpıda okursun eminim canım.postumda da dediğim gibi seveni çok bu kitabın,hatta tekrar tekrar okuyanı.belkide benim zamanlamam yanlıştı bilemiyorum.
      beyoğlu rapsodisi için annene saygılar,hürmetler:)ortak duygulardayız annenle:)

      Sil
    3. Bakalım bitince genel fikrin ne olacak :) Ben de bazen çok beğenilen kitapları sevemiyorum,baştan şartlanma mı oluyor ne? Zaten tekrar okuyacak zamanım yok,ömür kısıtlı okunacak kitap sonsuzken, torpil yapamam :)

      Sil
  10. Asabiciğim, yanıtın için teşekkürler. hedefine çok az kalmış. ocak ayına kadar 110 u da bulursun sen. okumak gibisi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim , ben teşekkür ederim.Hepimize bol okumalı güzel günler dilerim. Okumak bir tutku.

      Sil
  11. Sizin listeleri görünce aşka geliyorum ama iki gün sonra hevesim kaçıyor. Liste işi bana göre değil. Okuduğum kitabın bende bıraktığı izlenime göre bir sonraki kitaba karar veriyorum. O yüzden listeleme bana uymuyor. Zaten evde okuncak kitap bol istediğimi seçerim. Okuyan yok demiyorum. Babam hepimizin yerine okuyor.
    Eylül sıkıcı olsa da aradaki seviyeli ilişkelerden dolayı sevmiştim. İskender palanın son kitabı listede galiba :)
    Bende şimdi babilde ölüm istanbulda aşka başladım. Çok ağır gidiyor bayrama kadar ara verdim :)
    keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Çok beğenmiştim Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk'ı. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurmuş, ben sevdim liste işini, sıkılır mıyım bilmiyorum şimdilik :) Okuyalım da nasıl olursa olsun. Teşekkürler , hepimize keyifli okumalar.

      Sil
  12. Umarım en kısa zamanda kuleyı azaltırsın :)

    YanıtlaSil
  13. yeni kulen hayırlı olsun sana yetişmek kolay değil:)))
    hayırlı bayramlar

    YanıtlaSil
  14. çok harika bir kule hedefine ulaşmana az kalmış benim daha çok var ve bu yıl biraz zorluoyr beni açıkçası, hele de şu aralar...:))

    YanıtlaSil