#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Günün Fotoğrafı : Bölüm-3 (Ekim 23-31)

31 Ekim 2012 Çarşamba

Günün Fotoğrafı : Bölüm-3 (Ekim 23-31)

                 
                                         Ekim ayının günün fotoğrafları serisinin sonuna geldim , ikincisi burada .



Çok eski bir hediye...



Sizin böyle rahat bir yatağınız oldu mu ?



En son alınan KIRMIZI kitap rafım :)

                                                
                                                      Yerlerde yatmasınlar diye yatak koyduk beylere, parçalamadan HUZUR bulamamışlar :) toplarken biz pek Huzur bulamadık ama ...



Gündüz güzel, güneşlice gece serin :)



Nasıl bir duygu mu ... Ahhh ahh :)



En sevdiğim manzaralardan... Şeytan Sofrası'ndan deniz manzarası.


Gelin damat ayıcıklar ve ayakkabıcık masamın bir köşesinde masum masum duruyorlar :)

Ben'den bir parça :)  Altın ışıltılı çikolataya boyattığım zamandan kalma hatıra saçlarım...


Şimdilik bu kadar, Kasım ayında siz de katılmak isterseniz bekleriz :)

17 yorum:

  1. Harika bir etkinlik.
    Ben de bir köşesinden yakalamaya çalışırım artık:)
    Paylaştıklarının hepsine keyifle baktım. Özellikle o rahat yatağı da yatağın üstündekini de kocaman öperim ^-^
    Kitaplığını güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, Rüzgara doğru'nun blogunda Kasım ayının detayları var canım,senin güzel fotoğraflarını da kediciklerini de özledik, hasret gidermiş oluruz:)

      Sil
  2. Rahat, huzur, bir duygu ve kırmızı favori fotolarım oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Kırmızılı rafların süpermiş kuzum, güle güle kullanasınn, üzerinden kitaplar hiiiçççç eksik olmaya :)

    Ben de kitaplık aldım odama, 1-2 güne gelecek.
    Çok heyecanlıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de tam teşekküllü bir kitaplığa ihtiyacım var aslında,, gelince paylaşırsan sevinirim, fikrim olur:) Teşekkürler tatlım:)

      Sil
    2. İlgili bir yazı yazmayı düşünüyorum bloğa, öncesi sonrası misali. olmadı sana maillerim :D

      Sil
    3. Bloga yaz canım, bak miyav kedicik de merak etmiş:)

      Sil
  4. Bunlar ne kadar güzel fotoğraflar arkadaşım.. Hele kedi köpek kardeşliği Allahım bittim yani... Kitasplığın çok çok güzel.. Ben de evime böyle bir kitaplık almayı düşünüyorum aslında çok çok derli toplu olmuş benim çok hoşuma gitti...:))
    Kontes arkadaş da inşallah yeni aldığı kitaplığın resimlerini paylaşır..
    Ama birşeye çok üzüldüm.. Arkadaşım nasıl kıydın da kestirdin o güzelim upuzun saçları yaaa.. :(( Ben yüzyıllardır saç uzatmaya çalışıyorum hala keçi kuyruğu gibi 1 tutam saçım var ve asla uzamıyor...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önden kat attırmak için kesilen tutam bu, hala oldukça uzundu, dün 2 karışa yakın kestirmek zorunda kaldım, anormal dökülüyor,önden açılmaya başladı,kel kalacağım böyle giderse:( Vitamin,demir destekli bakım günlerine başlıyorum, yavaş uzaması dert olmazdı ah bir dökülmese. Örünce ağlayasım geliyor kedinin kuyruğundan bile daha ince :((

      Sil
    2. kedicik seni saç bakım topiğime davet ediyorum :D

      Sil
  5. Resimler çok güzeltabi en çokda kitaplık ve bir ahmet ümit serisi vardı sanırım o dikkatimi çeki:)

    YanıtlaSil
  6. huzur muhteşem miş:))) toplama fazlını düşünemiyorum hiç:)))))))))
    şeytan sofrasıda beni üniversite yıllarıma götürdü:))))) hatta orda arkadaşlardan birinin resmi var :)) en kısa sürede fotoğraf albümünü çıkarıp o resme bakıp kahkaha atmam lazım benim:))))))

    YanıtlaSil
  7. Yayınladım yeni kitaplığımııı

    <3

    http://www.kontesce.blogspot.com/2012/11/yeni-kitaplk.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika olmuş ,güzel günlerde kullan tatlım.

      Sil
    2. önümüzdeki hafta sonu blogumda reklam yayınlamaya başlıyorum reklamlara tıklanma oranında kazancım olacakmış elinizden geldiği kadar tıklarsanız sevinirim :)

      Sil
    3. tşk ederim asabi kuzummm <3 öperim!

      Sil