#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti:59- Fena Halde Leman - Attila İlhan

2 Ağustos 2012 Perşembe

Okudum Bitti:59- Fena Halde Leman - Attila İlhan


                                                     Sonunda bitirebildim,uzun süredir elimde bu kadar sürünen kitap olmamıştı. Yorumların sadece kitap hakkında ,yazarlığına lafım yok Attila İlhan'ın.Gerçi ben şairliğini tercih ederim ya neyse:)

                                       Kitap başlarda siyasi ve devrin güncel olayları çerçevesinde bir gazetecinin etrafında ilerliyordu.Biraz sıkılmakla birlikte oku oku düzelir dedim:) Okudum ,okudum tür değişti siyasetten çıkıp cinselliğe transfer oldu.Hemde kadın cinselliğine,eşcinselliğine demek daha doğru olur.Zar zor bitirebildim ,yarım bırakmak adetim olmadığından azmin zaferi diyelim. Kısaca anlaşıldığı üzere beğenmemekle kalmadım son bir haftadır okuma azmimi sekteye uğrattı.  


                        Kitabın bitişini bir bardak soğuk ayranla kutluyorum:)

                                      Bu da  mini listemin son durumu :)

20 yorum:

  1. Attila İlhan ın diğer kitapları dersaadette sabah ezanları, bıçağın ucu , o karanlıkta biz vs de de cinsellik vurgulu. Ama fena halde leman ı okumamıştım.

    YanıtlaSil
  2. Şimdilik sadece şiirlerini seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. bu kitabı okusaydım ben şiirlerinden bile uzaklaşabilirdim... :)

    YanıtlaSil
  4. aynı olay benim de başımdan geçmişti ama ben sonuna kadar gidemedim :)

    YanıtlaSil
  5. nymphaeaa ya katılıyorum bende yarım bırakmıştım ileride yeniden elime alırım diyordum ama şimdi kararsız kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yarım kalıp aklım onda kalana kadar zorlaya zorlaya bitirdim,ama zevksiz oldu.

      Sil
  6. Atilla İlhan candır ya..
    Ben de şairliğini tercih ederim. Hoş şiir dışında başka bir yapıtını da okumadım zaten..

    YanıtlaSil
  7. canım ben eğer bir kitaptan çok sıkılırsam devam edemiyorum malesef..senin azmini kutluyorum..:))

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten pek fena olmuş leman,gözünaydın canım ;)

    YanıtlaSil
  9. Bende yıllar önce, adını hatırlayamadığım bir kitabını bu sebeple yarım bırakmıştım. Şiirleri ile yetinebilirim galiba :)

    YanıtlaSil
  10. Ben okuma tarihimde bir ilki gerçekleştirdim ve geçen hafta bir kitabı yarım bırakma zevkine eriştim:))) İnan ki inanılmaz mutluluk veriyormuş meğer:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi kitap acaba ?:) Evet mutluluk vereceği kesin ama benim aklım kalır,içime sinmez.Yoksa bitirince çok mutlu olduğum hani nerdeyse ohh be kurtuldum dediğim kitplar olmuyor değil:)

      Sil
  11. hakikaten bazı kitaplar insanın elinde sülük olup kalır:) bu nasıl bir benzetmeyse:)sülük gibi yapışır mı demek istedim acaba ? hımm bende kendimden pek emin olamadım şimdi :) ama bazen bazı kitaplar çekilmez olabiliyor ve bazısını da film seyreder gibi nasıl okuyup bitirdiğini anlamıyorsun:)

    YanıtlaSil