#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Böyle özel bir kedi gördünüz mü?

28 Ağustos 2012 Salı

Böyle özel bir kedi gördünüz mü?

                                              Gen bozukluğu olarak açıklansa da bence yaratılış mucizesi:)

                          http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37238/0/1/super-gen-bozuklugu.aspx

                           Linkde videosu var.Benzersiz değil mi ? Daha önce beyaz olmayıp Van kedileri gibi bir gözü mavi bir gözü Sarı/yeşil arası olan sokak kedisi görmüştüm ama bu kadar değişik değildi tabi.Fotoğrafı bir arkadaşım face'de görüp bana göndermiş,ben facebook kullanmıyorum:) Ben de hürriyet.com.tr'den videosunu izledim.Çok şeker.

15 yorum:

  1. Ben bunu ısırırım amaa çok tatlı :D

    YanıtlaSil
  2. Ne para eder bu bee :D (Klasik Türk Kızı yorumu) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı yorumu başka bir arkadaşım daha yaptı:) Ben de ona klasik Türk erkeği işte hıh dedim:) Ama insanın aklına gelmiyor değil hani:)

      Sil
  3. Valla rimelli hatun haklı .)) Çok para eder kesin .))

    YanıtlaSil
  4. bende sadece resmi görüp birisi kediyi photoshoplamış diye düşünmüştüm meğer gerçekmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Ben korktum bu kediden anacım :) iyi ki görmedim :))

    Sevgiler
    http://pembeeevren.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bize de gen bozukluklu kediiiii!!!! Kızımla ikimiz profösör dr. olmaya karar verdik. Sokaktaki kedileri toplayıp, gen bozukluklu kedi imalatına gireces!!! :S

    Çok tatlı, bayıldık biz bunaaaa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sizin kedicik (Garry )duymasın kıskanır:)

      Sil
    2. Gary'den haber yok ne zamandır. :)) Bizim ev bahçe katı, böyle olunca da dışarıya çıkmasına izin veriyorum. Gittimi gelmiyor velet. Karnı acıkınca bir ara uğruyor eve, sonra kendini sevdirmeden tekrar firar. Hele bi kış gelsin, kuyruğu titremeye başlasın, o zaman görürüm ben onu. O zaman çıkarmak istesekte çıkmaz zaten :)))

      Sil
    3. Benim gidip gelmeyen Hüsnü'm gibiymiş:)

      Sil
  7. Muhteşem bir güzellikte^-^
    Maşallah.

    YanıtlaSil
  8. Ilk gordugumde photoshop ludur kesin bu fotograf dedim :))

    YanıtlaSil