#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Petsiparis.com Alışverişim

22 Haziran 2012 Cuma

Petsiparis.com Alışverişim



                                           Bizim oğlan kısırlaştırıldı malum,artık mamasını değiştirmemiz,beslenme düzenine dikkat etmemiz lazım artık genç değil:) O yüzden Proplan'ın kısırlaştırılmış köpekler için olan mamasından aldık ,petshoplarda şu an devam etmeyen ama nette devam eden kampanyadan yararlandık.12 kg alana 3 kg hediye:) Daha önce somonlusunu ve tavuklusunu denemiştik,yemişti ama bunu mecbur denemeden aldım. Veteriner mecbur kalınca alışır dedi:) Neyse ki sorun olmadı ,sevdi.Hatta ameliyattan sonra iştahı arttı:( Ama verilmesi gerekenden fazla vermiyorum.Artık ev yemeklerini de kestik.

                                                  Petsiparis.com'da alışveriş tutarınıza göre hediyenizi kendiniz seçiyorsunuz ,ben bu tarağı seçtim,ev tarak dolu ama olsun:)Birkçını sokak hayvanlarına tahsis ettik.Tarak muhteşem bişey,kedicikler taranmayı çok seviyorlar,uzun tüylü oldukları için toplam 20şer dakika taranıyorlar günde.Bu tarak bir harika.

                                              Bunlar da kediciklerin kumları ,herzman aldığım marka değil ama olsun.Önemli olan iş görmesi ,görüyor da.
                                             Sipariş vermeden arayıp büyük boy mama alacağım son tüketim tarihlerinde problem yoktur umarım dedim.Olmadığını söylediler.Aldım gitti:) Öyle zaten.Ama hediye olan 3 kg boy malesef temmuz sonuna kaar geçerli,taze olmasa da yenmeye engel değil,zaten bitmezse bakarım çaresine.Neyse özetle alışverişim hızlı ve sorunsuz geldi,memnun kaldım.:)

                             
                        Yazıma son vermeden bizimkilerin selamlarını iletiyorum size:)


12 yorum:

  1. Yerim onları ben çok tatlılar:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu güzellerin arasında olmak ve çok çok öpmek istiyorum:))) Bazen Fazıl kızıyor bu kadar öpme kedişleri diye ama dayanamıyorum ki:)))
    Özellikle kısırlaştırıldıktan sonra kısırlaştırılmış kedi maması ile beslenmezlerse ikinci bir göbek oluşuyor. Biz de uzun zamandır kısırlaştırılmış kedi mamasıyla besliyoruz ama arada kaçamak ödüller olmuyor değil:))) Külkedisi 2 seneden fazla sokakta yaşadığı için ve sokaktayken bir hayvansever tarafından kısırlaştırılmış olduğundan 2. göbek oluşumu çoktan olmuş şimdi onu eritmeye çalışıyoruz. Ama Aşkım 2 aylıktan beri bizimle onun göbeğinin önüne geçebildik:)))
    Taranmaktan gerçekten çok hoşlanıyorlar.
    Kum ise 1 paketi 1 hafta ancak gidiyor:(
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok öpüyorum şapur şupur:) Hatta oğluşum alıştı yanak uzatıyor:) Kızlarımız ağırdan satıyorlr kendilerini ama benden kurtuluş yok. Kızları bu sene kısırlaştırmayı düşünmüyorum,üst üste hem maddi olarak zor gelir hem de belki bebekleri olur ,uygun damat adayı bulursak:) Biz ailecek göbekliyiz:D Ailece dikkat ederiz artık:)) Kum aynen öyle 1 hafta zor yetiyor:) Bizden de sevgiler:)

      Sil
  3. hepsi çok şekerler benimde var bi tane pisiciğim, hayvansever olmak çok güzelde onlarla aynı evde yaşamak çok daha güzel :))

    YanıtlaSil
  4. Tşkler:) Pisiciği öpüyoruz. Evet hayvansever olmak ve onlarla yaşayabilmek ayrıcalık:)

    YanıtlaSil
  5. Afacanların harikaymış. Annem nedeniyle biz eve alamıyoruz ama sokakta daha doğrusu verandada bizimle yaşayan iki güzel pisimiz var bizim de =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Çok tşkler.Olsun evde olmaları şart değil dışarda yaşayanların daha çok sevgiye ilgiye ihtiyaçları var.Ne güzel,şanslı kediciklere sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Ha-ha! Bayıldım bunlara! Halbuki kedi ile aram iyi degildir genellikle, pek dikkatimi çekmezler, ortamda olduklarını fark bile etmem. Ama bunlar pek bir hosmus! Beyaza karsı hassasız anlasılan, albinoluk gibi, insanda bir tür zayıflık duygusu uyandırıyor. Ama hiç de öyle degil aslında. Beyazdan korkmak lazım.
    Güle güle büyütün diyeyim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz olmaları tamamen tesadüfi,çünkü hepsi toplama:) ÖZellikle aranıp alınmadılar.Sadece Oğluşumu (köpeğimiz) eskiden bulunduğumuz ilde evde bakabileceğim bir köpek bulamadığım için komşu bir ilden annesinin yanından aldık,hatta hasta kardeşiyle beraber almıştık,kızlarımız ise 2 y ara ile ishal ve ölmek üzere haldeyken sokakda bulundular.Normalde ben siyah kedilere bayılırım:) Tşkler

      Sil