#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 89 : Parçalanmış Dünyam || Amie Kaufman & Meagan Spooner

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Okudum Bitti - 89 : Parçalanmış Dünyam || Amie Kaufman & Meagan Spooner




               Herkese merhaba. Bir önceki yazımda ikinci kitabı çoktan bitirdiğimi söylemiştim. Bakınız tık. Benim Uzak Yıldızım gibi Parçalanmış Dünyam 'ı da oldukça hızlı okudum, bitirdim. Hemen itiraf etmem gerekirse ilk kitabı çok daha fazla sevdim. Bakalım üçüncü kitap nasıl olacak. 


              Kitaba başlayınca Tarver ve Lilac 'ı aradı gözlerim. Epey bir süre nafile aramaya devam etti. Çünkü bu kitapta onlar yan karakter olmuşlar. :( Epey sonra sahneye çıktılar. Ana karakterler Lee ve Flynn sahnedeler. Lee yani Yüzbaşı Lee Chase. Tarver 'ın askerlerinden. Güçlü bir kadın karakter. İsyancılardan olan Flynn ile yolları bir barda pek de tesadüfi olmayan bir şekilde kesişince macera başlıyor. 

              Öyle detaylıca konu anlatmayacağım. Hem tanıtım yazısı bolca bilgi vermiş, hem de zaten okumak isteyenleri boğmayayım. İlk kitap kadar ısınamamış olsam da seri genel olarak okunmaya değer, bu arada bir ara kitabı da varmış sanırım. Ve son kitap da yine kahramanlar değişiyormuş. :)







... Artık kitaplarımız ve holo- videolarımız olmasa bile, öyküler asla kaybolmuyordu.




... ''Göğün açık olsun, kuzen. '' 
Bol şans, demek istiyordu. Avon'da gökyüzü asla açık olmuyordu, asla mavi ya da yıldızlı değildi. Yine de umut etmekten vazgeçmiyor ve bu sözü birbirimize hatırlatmak için kullanıyorduk. Bir gün, gökyüzü açık olacaktı.




... Her şey zaten bir sona doğru gidiyorsa - gelecek savaş getirecekse, ölüm ve kaos getirecekse- o hâlde gerçek, şu anda sahip olduğum tek şeydi. İkimizin de sahip olduğu tek şeydi.



... ''Üstesinden gelinemeyecek zorluk yoktur.''





... '' Bazı şeyler var , o şeylerle yaşanmıyor.''
     '' Bazı şeyler var, onlar olmadan yaşanmıyor.'' 





GO! KİTAP 

Çeviren: Ebru Sürmeli
544 Sayfa
2016







           

1 yorum: