#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Karavan Yollarda : Alaçatı, Ankara, Gaziantep, İstanbul, Kars, Rize

24 Kasım 2019 Pazar

Karavan Yollarda : Alaçatı, Ankara, Gaziantep, İstanbul, Kars, Rize





                Tembel Mehtap'tan tüm kitap severlere merhaba. Okuyup kaldırmam gerekenler ortalarda kulelere dönüştü ama ben buraya not almaya üşeniyorum. Bu ay güzel kitaplar okudum, okuyorum onları da önümüzdeki yüz yıl içerisinde kesin paylaşırım. 

        Karavan Yollarda serisi, daha doğrusu Okuyan Fil serisinin Karavan Yollarda alt serisi mi demeliyim? Hım evet öyle. Çocukların yaş gruplarına göre ayrılmış çok güzel kitaplar içeriyor. Karavan Yollarda 1. sınıfa giden çocuklar için uygun. Kolay okunabilen, rengarenk tatlı kitaplar.  Ben altı tanesini okudum: İstanbul, Ankara, Kars, Gaziantep, Rize ve Alaçatı'yı gezmiş oldum tatlı bir karavanla. Gezilen yerlerin tarihi, önemli yerlerine ve meşhur şeylerine değinilmiş kısaca. Beklediğim birkaç yer daha var saklamalık. 



        Büşra Çakmak tarafından resimlenmiş. Gözde Ertürk Kara ve Tülay Taş tarafından da yazılmışlar. Çok da güzel olmuş. Uygun yaştaki ufaklıklara çok güzel hediye olur. Zaten en güzel hediyelerden biri kitap. Bol okumalı günler herkese.



FİNAL KÜLTÜR SANAT YAYINLARI

1 yorum:

  1. Yani bu bi kitap ama.en büyük hayalim karavan ile bir tatil benim de

    YanıtlaSil