#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-41 : Frankenstein || Mary Shelley (Çizgi Roman)

11 Nisan 2015 Cumartesi

Okudum Bitti-41 : Frankenstein || Mary Shelley (Çizgi Roman)





                                Frankenstein 'in yarattığı canavar , çocukluğumdan beri hem en sevdiğim en en üzüldüğüm karakterlerden. Daha önce birçok defa okudum, NTV Yayınları 'nın Çizgi Roman dünya Klasikleri 'nden birkaç tane almıştım. Daha çok almak , okumak istiyorum. Harikalar.












                        Kuşe kağıda basılmış, renkler capcanlı, çizimler harika. Daha ne olsun ? Arka kısımda da Mary Shelley 'in hayatı, kitabın yazım süreci , sinemada , tiyatroda Frankenstein olmak üzere güzel bilgiler var. En sonda da çizgi romanın yapım aşaması gösterilmiş, çok güzel.







NTV YAYINLARI
Çeviri: Duygu Akın
Eser Uyarlaması: Jason Cobley
Çizer: Declan Shalvey
Renklendirme: Jason Cardy& Kat Nicholson
Kaligrafi: Terry Wiley
3. Basım Ekim 2009
144 Sayfa





7 yorum:

  1. Ben onu kitap halinden okumuştum. Gerçekten güzel bir hikayesi var. Rastlarsam çiziromanına da göz atacağım ama kitaplardan onları almaya pek fırsat kalmıyor maalesef. Malum öğrenci bütçesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 lira civarı bir şeye almıştım. Para sınırlı olunca kampanya, indirim kovalamak gerekiyor.:)

      Sil
  2. Ben de NTV Yayınları'nın çizgi roman serisinden Dorian Gray'in Portresi kitabını okudum ve çok hoşuma gitti. Çizgi romanın tadı başkaymış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce kitabı, sonra çizgi romanı okuyunca , cila gibi oluyor :)

      Sil
  3. Çok merak ettim. Bir kez Kitapyurdu'ndan sipariş verirken yanlışlıkla çizgi roman almış nasıl üzülmüştüm tezimde kullanamayacağımı anladığımda ama sonradan bir sevdim ki iyi ki almışım dedim aklıma getirdin bak :)

    YanıtlaSil