#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -100 : Aşka Düşünce || Marie Force

10 Ağustos 2014 Pazar

Okudum Bitti -100 : Aşka Düşünce || Marie Force


novella yayınları



                                     Okuma hızım düştüğü zaman okuma şevkimi artıracak , kolay okunan , şeker görünen kitaplar okumayı seviyorum. Aşka Düşünce de elime geçer geçmez okumaya başladım ve aynı gün bitti , serinin ikinci kitabı ama benim için fark etmez , ilk kitabı da okuyacağım bir ara çünkü çok şeker.




                                    İlk kitabın çifti Mac ve Maddie 'nin düğünü yaklaşırken , Mac 'ın kız kardeşi  Janey liseden beri beraber olduğu nişanlısından kötü bir şekilde ayrılır , üstelik o da düğün hazırlıkları yapmaktadır. Bu kötü gününde ona destek verme işi de abisi Mac 'in arkadaşı Joe 'ya düşer. Joe da uzun yıllardır Janey aşık ama durumdan yararlanmak da istemez ama aşk bu ... Yıllarca uzaktan , başkasıyla mutlu olmasını izledikten sonra ufacık bir şansı da olsa değerlendirmesi lazım değil mi ama ? Hem öyle şeker ki , iyi ki o nişan atılmış diyeceksiniz ama nişanlısı Daniel Janey kazanmak için uğraşır hem de oldukça vurucu bir silahla. 


                                       Acaba ne olacak diye merakla , bazen eğlenerek , bazen üzülerek , keyifle okudum bitti. Hem Janey ' i de çok sevdim. Benim hayalimi gerçekleştirmiş , evinde bir sürü engelli hayvanı var. Sırf bu yüzden bile kitabı sevebilirdim.







                                   İç tasarımı kapaktan daha mı şeker ne ? Belli olmasa da orada :  '' Aşk , kaybettiğinde değil ondan vazgeçtiğinde biter ... '' yazıyor.




...'' Janey, hayatım. Neye ihtiyacın var? ''
    ''Sana''
     Joe neredeyse küçükdilini yutacaktı. Bu sözleri ondan duyabilmeyi ne kadar uzun bir zaman hayal etmişti. Bir ömür ya da ona benzer bir şey.




... Onun acısını azaltmak için yapmayacağı , vermeyeceği hiçbir şey yoktu. 



... Joe doğruldu, Janey 'nin yüzünü avuçlarının arasına aldı ve onu uzun uzun öptü. '' Seni seviyorum. Seni çok seviyorum, hem de hatırlayamadığım kadar uzun bir zamandır.'' Janey 'nin bir şey söylemesine fırsat bırakmadan onu tekrar öptü. '' Seni hak etmeyen bir adama âşık olmandan nefret ediyorum. Haftalarca hatta bazen aylarca seni ziyaret etmeden ortadan yok olmasından nefret ediyorum . Seni asla benim gibi sevemeyeceğini bildiğim halde zamanını onun boşa harcamandan nefret ediyorum.''



... ''Savunmasız bir hayvana nasıl zarar verilir aklım almıyor,'' dedi Joe.
     '' Benim de öyle. Çok fazla örneği var, hatta bu adada bile tahmin edeceğinden daha fazla. Yazlıkçılar eve dönerken köpeklerini geride bırakmakla meşhurdur.''








                                        NOVELLA  YAYINLARI

                                         Çeviren :  Nilgün Birgül
                                         1. Baskı Ağustos 2014
                                                 304 Sayfa

                                Satın Almak İçin : Kitap Sihirbazı

2 yorum: