#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Çilek Mevsimi || Burcu Büyükyıldız || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || YORUMUM || Okudum Bitti - 108

31 Ağustos 2014 Pazar

Çilek Mevsimi || Burcu Büyükyıldız || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || YORUMUM || Okudum Bitti - 108





                                            Turumuzun sonuna doğru adım adım yaklaşırken sıra geldi benim kitap hakkındaki fikirlerimi beyan etmeme. Daha önce kitabımızdan alıntılar paylaşmıştım. Burada








                                              Yağız ve Mira 'nın çilek kokulu aşk hikayesini , gerçekten buram buram çilek kokusu eşliğinde okuyabileceksiniz. Çünkü kitap çilek kokulu. Kokulu kitaplar  beni pek bir mutlu ediyor , çocukken kullandığım kokulu mini defterleri hatırlatıyor . Fotoğrafa almayı unuttuğum , çok şeker çilekli bir ayracı da vardı.  


                                                İlk görüşte aşk çiftimizin başına gelen , film tadında bir kitap. Bir dilim çilekli tart ile başlayan kıvılcım , alev alev bir aşka dönüşüyor. Tam mutluluğu buldukları zaman , Yağız aniden çekip gidiyor , basit ,anlamsız bir mektupla. Bu yıkımla başa çıkmaya çalışan Mira , acısını dindirmeye çalışırken , unutmaya değil alışmaya başlamışken Yağız çıkıp geliyor . 



                                               Hiçbir şey olmamış gibi kollarını açmasını beklemiyorsunuz değil mi Mira 'nın , ben beklemiyordum . Yağız 'ın kendisi affettirmesi , karanlık mazisini gözler önüne sermesi gerekiyor , bu aşamada da Mardin 'e gidiyoruz ,  aşiret, töre , kan davaları ...   Bu yüzden de  hem geçmiş zamanda yolculuk edip , detayları öğreniyoruz , hem de günümüzdeki gelişmelere tanık oluyoruz. Mira ve Yağız 'ın başrollerinde olduğu bu aşk filminin de yan rollerde ise Sidar ,Bengi , Sarp ve Ela var.Onlarında aşklarının renklerini bekleyip göreceğiz artık.


                                                 

                         Çilek kokusu harici kitabımızda bir de Mira 'nın çilekli tart tarifi var. Hiç üşenmedim yaptım. 


                                     Kitap okumanın verdiği keyfi hiçbir şey veremez :) 



                        ... '' Sen benim dünümsün... Bugünümsün... Yarınımsın... Her şeyimsin Mira'm... ''

                                                                -Yağız




                                                            




MÜPTELÂ YAYINLARI 
1. Baskı Ağustos 2014
 512 Sayfa

4 yorum:

  1. Gerçekten bizim zamanımızdaki kokulu defter sayfalarını aklıma getirdiniz.Kapağıda çok çekici,bloglarda görüyordum;sanırım alıcam.Ek kötü koklarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bu sene okuduğum ikinci kokulu kitap , evet çok nostaljik :) Vanilya kokulusu da olsa keşke :)

      Sil
    2. Menekşe kokulu var,vanilyalıda çıkar yakında:)

      Sil