#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 72 : Kaiken - Jean Christophe Grangê

1 Ağustos 2013 Perşembe

Okudum Bitti - 72 : Kaiken - Jean Christophe Grangê



                                       Bu güzel kitabı bitireli epey oluyor , blog tur kapsamında paylaşmıştık. Alıntılar ve Grange filmleri hakkında yazım için buraya bakabilirsiniz.  Okunmayı bekleyen başka Grange kitaplarım da var ama henüz fırsat olmadı.


                                        Kaiken ' e dönecek olursak ; kaiken bir tür küçük japon kılıcı. Kitabımız bol miktarda japon kültürü içeriyor ve çok keyifli. Fransız bir komiser olan Passant  Japon kültürüne hayrandır ve bir Japon'la evlidir  ( Naoko ) ve iki çocuk babasıdır. Karısından bile daha düşkündür Japon geleneklerine , kültürüne... 

                                 Passant ' Doğumcu ' lakabı verilen bir seri katilin peşindedir , katil hamile kadınların karnını yarıp , fetüslerini yakan manyağın tekidir.Tüm oklar Guillard ' ı gösterse de her defasında kurtulmayı başarır. Passant , Guillard hakkında yaptığı araştırmalar sonucu ilginç detaylara ulaşır. Guillard , anne babası tarafından terkedilen , zor şartlarda, aşağılanarak büyüyen bir hermafrodittir. Tüm bu ilginçlikler ve vahşet devam ederken , Passant ' ı da korkunç günler beklemektedir. Herkesin sırları olur , ama  bu sırlar oldukça heyecan verici bir sona sebep oluyor.



                          Çok keyifli , heyecanlı, güzel bir kitaptı benim için. Okuyun derim ;)




... Japonya 'da '' Dünkü çiçekler bugünün rüyalarıdır'' denirdi. Naoko buna bir ekleme yapabilirdi : ''Dünkü hatalar bugünün kabuslarıdır.''




                                        DOĞAN KİTAP
                                          383 SAYFA
                                          28. BASKI
                                         TEMMUZ 2013
                                          ÇEVİREN :TANKUT GÖKÇE                                     



                                     Bol kitaplı günler...

12 yorum:

  1. Bende geçen hafta sipariş verdim. Gelince hemen okumayı düşünüyorum....

    YanıtlaSil
  2. şuan elimde ve okuyorum.. o kadar bağladı ki beni bir an önce bitirip sonuca ulaşmak istiyorum. benim ilk grange romanım.. (önyargılarımın kurbanıyım)

    YanıtlaSil
  3. ben de ne zaman başlasam diye düşünüyordum :) senin bu güzel yorumundan sonra hemen okumaya başlıyorum

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettiğim kitaplardan :) Keyifli okumalar..

    YanıtlaSil
  5. Grange favori yazarlarımdandır. Ama bu kitabını henüz almamıştım. Belli ki yine çok sürükleyici bir kitap yazmış Grange.
    Harika özetlemişsin canım. Teşekkürler. Bayramdan sonra alıp başlamalıyım hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , uzun yorum okumayı da yazmayı da sevmiyorum , çok fazla uzatıp heyecanını kaçırmayayım diyorum :)Kitabı beğenip beğenmeyeceğini merak ettim:)

      Sil
  6. ben de geçenlerde pek severek okuyup yazdım blogumda.

    yeni kuzey gerilimi ve polisiyesinden hipnozcu, no21, ölümün sesi, vaiz, sesler. öğütlerim. grange'dan çok daha iyiler. var blogumda heps.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğütleri hemen aldım , inş. uygulamaya geçiririm. Tşkler;)

      Sil