#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Klorane Yulaf Sütü İçeren Sık Kullanım Şampuanı

30 Ağustos 2013 Cuma

Klorane Yulaf Sütü İçeren Sık Kullanım Şampuanı




                                                           Bu 100 ml olan minik şampuanı  severek kullandım. Saçlarım yağlanmaya müsait olduğu için sık sık yıkadığım için ve kullandığım zaman saçlarım Rapunzel kıvamında olduğu için ( artık değil kısa saçlıyım)  hemencecik bitti.

                                                         Saçlarımda herhangi bir soruna sebep olmadı. Öyle bol bol köpüren bir ürün değil ama güzel temizliyor ve saçları yumuşak dokunuşlu bırakıyor. Saçlarımı tararken de kolaylık sağladı. Normalde saç açmak için tüm sıvı saç kremleri  vs. içinde favorim Avon'un o minik serumları. Bazı şampuanlarla , o ürünler olmadan saçlarım taranmıyor. bu şampuan varken serumlarım bitmişti ve Gliss 'in sıcı saç kremlerini de beğenmediğim için kullanmadım ama taranmada sorun yaşamadı.


                     Daha önce Klorane markasının başka bir şampuanını kullanmıştım. Normalde kepek sorunum yok. (Çok şükür ) . Ama olduğu bir dönem kepek şampuanını kullanıp , pek sevmemiştim. Ama bu ürünü sevdim.  Tek bir şampuanı devamlı kullanmayı sevmediğim için baş rol oynayan şampuanımın yanına yardımcı oyuncu olarak başka şampuan da bulunduruyorum. Şu an kadrom dolu ama bitince büyük boyunu alabilirim. :)




                        Güzel ve sağlıklı saçlı günler...


5 yorum:

  1. Bende almıştım bundan:)Daha kullanmadım.
    Elimdekiler biraz azalınca Klorane'in ısırgan otlusunu almak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de şu an şampuan stoğum yerinde :) Isırgan otlu bir şampuan da aldım ama başka marka :)

      Sil