#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Acaba Kime Kazak Ördüm ?

29 Kasım 2012 Perşembe

Acaba Kime Kazak Ördüm ?


Hem kısırlaştırmanın hem de sokak köpeklerinin sayısındaki artıştan dolayı tek başımıza yürüyüşlere sıkamamanın verdiği sıkıntılarla alınan kiloları yüzünden tombiş oğluşuma geçen sene olan kazaklarının çoğu çok rahat olmuyor, hazır mont gibi polar dışarı kıyafeti var ama evde giymelik birşeyler lazım olunca iş başa düştü.Annem sağolsun oldukça kalın yün aldığından hem çabuk bitti, hem savaşı zırhı gibi oldu :)




Bu bitmiş hali :) Eğri büğrü görünse de aslında öyle değil:))


Güzele ne yakışmaz ki. Maşallah :)





                              Bu da artan yünlerle bahçede yaşayan bir arkadaşımıza hediye , sizin için denedik :)

Beceriksiz kızın örgü günlüğü :) Kırmızı yünlerim de var, bu kadar kalın olmasa da, çok yakında bir kırmızı kazaklı oğlan başlığı latında buluşmak üzere :) Sevgiler.



33 yorum:

  1. Allahimmmmm yerim ben onu ya. Nasıl da oturuyor kazakli kazakli :)

    YanıtlaSil
  2. çok şeker yaa poz da vermiş:)

    YanıtlaSil
  3. Oyy yerim onu ben :) nihayet blog aleminde bir kopek insani gordum. Herkes kedici anacim burada :)) kedileri de severim ama kopecikler bambaska benim icin. Gule gule giysin patisini yedigim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz , ben hem kedileri hem köpekleri çok severim,bütün hayvanları severim aslında:) 2 tane kediciğimiz de var, ama oğluşum bambaşka:)

      Sil
  4. çok güzel olmuş güle güle kullansın arkadaşım :)
    annem de bana bir sürü kazak örüyor(yani örmeye çalışıyor)
    örgüyü benim sayemde öğrendi baya trikotaj makinesi gibi oldu çıktı :)
    kazaklarımı blogumda yayınlarım ,modellerine bakarsınız. oldukça da kolay örmesi . annem bile beceriyorsa herkes becerir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben görmeyle becerecek tiplerden değilim, açıklama da isterim anneciğinden:) Çok beceriksizim:)Öpüyorum.

      Sil
  5. Güle güle giysin:)) çok şeker pozlar vermiş:))

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık ,güzele ne yakışmaz ki değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de :) Kuzguna yavrusu şirin görünürmüş diyordum ben de kendi kendime:)

      Sil
  7. Çok tatlı olmuş bu ya. Benim köpek fobim var, çok korkuyorum onlardan ama bu çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakma sen öyle uslu,sevimli durduğuna aslında huysuz,agresif.Tam korkmalık.

      Sil
  8. ay pozlara baakkk :D nasıl da yakışıklı , sevinmiş de şımarmış :D bayıldım bayıldım, maşallahhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, bayılır poz vermeye, bazenmesaj falan okurken telefon elimdeyken fotoğrafını çekeceğim diye kendi kendine artistlik yapmaya başlar:)

      Sil
  9. oy oy oy maşallahhhh:)))beyaz kedilerle, beyaz köpişlere ayrı bir hayranlığım var, ne kadar tatlı oluyorlar...güle güle giysin öptüm burnusunudan:)))ablası sevgilerimle
    Bücürük de güle güle giysin diyor:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, Bücürük'e de kocaman öpücükler,selamlar.Sevgiler

      Sil
  10. Boncuk gibi olmus. Oglaniniz masaklllah ne kadar yakisikli!

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir yün, simli bir de sanırım ^-^
    Güzel patilin ne güzel pozlar vermiş bizim için:) Maşallah.
    Öptüm onu şeker kulakalrından.
    Senin de ellerine sağlık canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım simli,halat gibi kalın,benim gibi beceriksizlere özel:)) Teşekkür ederiz, biz de sizi öpüyoruz.

      Sil
  12. çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  13. Vay maşallahh.. Allah saklasın Nasıl güzel olmuş yavruşum benim..
    Allah nasip ederse ben de haftaya benim tontişlerimin ve ailemin yanına gideceğim. Ben de bizimkilere öreyim bizimkileri de annem yaşlı gezdiremiyor fazla o yüzden çok dışarı çıkamıyorlar ama yine de soğuk kış geceleri için mükemmel bir düşünce..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Bizim ev sobalı o yüzden bize çok lazım oluyor,senin yaptıklarının çok çok çooook güzel olacağından eminim güle güle giysinler şimdiden:) Allah kavuştursun.Anneciğine de sağlıklı upuzun bir ömür dilerim,sevgiler. Gidince benim yerime de öp hepsini.

      Sil
  14. oğluna çok güzel yakışmış kıyafeti iyi günlerde eskitsin.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  15. ahaha cok ama cok tatlı olmus.yerim ben onu yaaa...

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel olmuş, eline sağlık. Köpüşe de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  17. Allahım ben bunu yerim maşallah pek tatlı:)

    YanıtlaSil