#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Zamanda yolculuk yapabiliyorum üstelik çok ucuza:)

26 Temmuz 2012 Perşembe

Zamanda yolculuk yapabiliyorum üstelik çok ucuza:)

                                     
                                          Evet zamanda yolculuk yapmam için bu parfümden birkaç fıs sıkmam yetiyor:) Beni alıyor taaaaaa ilkokul 5. sınıfdan başlamak üzere kesik kesik de olsa lise dönemlerime götürüyor.Bütün anılar canlanıveriyor:) İlk defa kendi paramla annemden gizli bu parfümün görünen deodorantından almıştım.Tani ambalaj falan farklıydı sadece parfümün dış kutu deseni aynıydı.Aldım deodorantı ozamanki kankalarım hiç beğenmediler ,iğrenç midem bulandı diyen bile oldu,ama ben yine de aldım, çünkü çok beğenmiştim.İlk gün gizli gizli kokladım.Annem kızar diye.O zaman bebek kolonyası kullanmama izin vardı sadece,annem Chanel 5 kullanırdı,adeletsizliğe bak:)) derdim kendime:D Birgün okula giderken tam kapıda sıktım,deodorantıda bahçeye sakladım:D Bu arada annem okulda farketmiş,eve geldim ne kokuyorsun ne kokuyorsun sorularına maruz kalınca mecburen gösterdim.Kızmadı ama bana uygun olmadığını , büyüyünce daha güzellerini kullanacağımı,kokusunun çok ağır olduğunu,çok sıktığımı söyledi.Gezmeden gezmeye az az kullandım bitti. Sonra büyüdükçe karışmadılar aldım,aldım,aldım:)) Lisede parfümüne transfer oldum ,ablam,eniştem,annem kimse sevmiyor bu kokuyu.Annem başka başka parfümler aldı,sırf bundan kurtulmak için,ben yine gizli gizli gidip aldım bunu:)
                         Özetle çok güzel anılarımı canlandırıyor bu parfüm,ilk aşkımı,ilk kız kıza maceralarımızı,okuldan kaçmalarımızı vs... Arada sıkıyorum odama yatağıma ohhh misss:) Gözlerim kapanırken zaman adeta geri geri işliyor:) Şimdi bile başka parfümlerim olmasına rağmen ,en sevdiğim koku H.poison olmasına rağmen Dolce'nin yeri ayrıdır bende:)
                     Çok vefalıyım değil mi ama:)


26 yorum:

  1. Kesinlikle vefalısın, dolce parfümünün kokusunu merak ettim şimdi:)dediğin gibi kimi kokular, kimi nesneler, kimi manzaralar insanı alıp zamanda yolculuk yaptırır, bana da sıksık olur...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça ağır bir koku ama ben genelde böyle seviyorum:) Benden de sevgiler:d

      Sil
  2. arayi acmiyor iki gune bir post atiyr ustne bi de ziyarete geliyrum naberrr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Süper büyü etkisi yaptı:) Çok sevindim ziyarete;)

      Sil
  3. Yanar yürek sessizce ağlar..
    hey gidi hey :)
    benide götürdün geçmişe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şarkı aksiini iddia etse de umarım gittiğin yer güzeldirr:D

      Sil
  4. ya inanmıyorum, ortaokul yıllarıma gittim, ilk parfümüm benim de, ne zaman o yılları düşünsem aklıma gelen bu parfüm olur :) dediğin gibi ağır bir kokuydu ama ben yine de bol bol sıkardım o zamanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük kızı olan Bütün annelerin kabusuymuş ozaman desene:)

      Sil
  5. Beni de en net hatıralara götüren şey kokudur.Dalin ve Johnson Baby'nin kolonyaları mesela, gözlerimi kapatınca orta okuldayımdır :)
    İlk parfümümü ben de gizli saklı kullanmıştım :) Dolce Viva mıydı, siyah bir ambalajı vardı, lisede hep onu kullanırdım...
    Sabah nostaljisi yaptım sayenizde, teşekkürler....

    YanıtlaSil
  6. BEn yazı hakkında değilde daha cok sıte ıle ılgılı bır seyler soylemek ıstyıroum.Yorum yazacak bolum daha goz onunde olabılır ararken baya bır uğrastım.2 olarak bır sayfada 1 tane post var buda sayfanun genelını bos gsterıyor bılgıne.Sımdılık bu kadrar.Aynı zamanda bırde banner yaptırsan hıc fena olmaz.Yınede sen bılırsın.Basarıların devamını dılerım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumların için teşekküler,banner benim de aklımda,tek tek post olunca daha çok hoşuma gidiyor,kalabalık olmasın diye düşündüm.Yorum kısmında neyapabilirim bilmiyorum bakacağım,tekrar tşkler

      Sil
  7. şimdi ne yazabilirim ki ben...öyle tatlı anlatmışsınki...

    YanıtlaSil
  8. Yazını gülümseyerek okudum. Dolce Vita nın yeri bende de apayrıdır. İlk kullandığım parfümdü. Haklısın çoğu insana ağır gelmesine rağmen ben kokusunu çok severdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolce Vita idi eskiden şimdi Vitasını atmışlr:) Dolce sevenler toplandık:D

      Sil
  9. anladığım kadarıyla uzun zamandır yazıyorsun.bence kalıte ıcerık kadar sıtenın dıs gorunusude cok onemlıdır.Bazı yazarlar salt ıcerık konusunu savunurken ben ıse temanın ve tasarımın ne kadar basarılı olduguna bakarım.Basarılı tema demek;ınsanların daha fazla kalması ve okuması demektır.Bır baska temel ozellık ıse yorum kısmı yazarlar ıcın cok onemlıdır.Gerı donuslerın olması anlatılmaz bır keyıfdır onlar ıcın.Benden bu kadar.Yenı bannerın hayırlı olsun.Daha estetık ve canlı bır seyler olabılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))Blog çok yeni olmamakla birlikte düzenli yazmaya 2012 başında başladım.:) fikirlerin için gerçekten tşkler.Banner konusunda ise elimden gelen bu şimdilik:) Ben tasarlarım dersen hediye olarak kabul ederim:))

      Sil
  10. Henuz kafamdakı bannerı ben bıle bulmus değilim.Bu konuda fazla bılgı ve tercubem hemen hemen yok.Tasarımcılara ıse sakın bulasma bır bannerı 20 tl ıstedıler.Kendı cabanla yapabılırsen yap yoksa kımseye mınnet etme derım.Ben bu konuda sanlıyım benım cevremde arkadasım vardı ona cuzı bır para karsılıgında yaptırdım.Okuyucuların sana donmesı ne guzel darısı benım basıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kolay gelsin, ilk girişimim en azından fiyasko sayılmaz işte şimdilik idare edelim:) Umarım sen de bulursun aradığını. Okuyucularımın yorumları çok mutlu ediyor tabi beni,ama bak hiç kırmamaya çalışıyorum,banner der demez becerememe rağmen uydurdum bişeyler:)Yeni öğrenci evine düşmüş erkek yemeği gibi olsa da olsun:)

      Sil
  11. canım resmi görünce bende kullanmıştım bunu dedim kendi kendime.. bende lise zamanımda kullanmıştım bu dolce vita deodorantını ..
    hey gidi günler..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Öyle haklısın ki, kokuların gücü zaman-mekan tanımıyor. Çok severek okudum yazını.
    Öpüyorum tüm patililerini:)

    YanıtlaSil