#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;}
.widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px}
#subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700}
.follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px}
.follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center}
.follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none}
.follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0}
.follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out}
.follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff}
form.subscribe{margin-top:-7px}
form.subscribe input{display:block;width:100%}
.subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff}
.subscribe-email:focus{outline:0}
form.subscribe .placeholder{color:#cacaca}
form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca}
form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca}
form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa}
form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa}
.subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out}
.subscribe-button:hover{background-color:#29aae1}
.subscribe-button:focus{outline:0}
.creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;}
Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Mısır Unlu Revani Yaptım
Mısır Unlu Revani Yaptım
Önce şerbeti hazırladım.
2su bardağı su
2 su bardağı şeker
1-2 damla limon suyu
Şerbet kaynarkende tatlıyı hazırladım.
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı irmik
1 kahve fincanı mısır unu
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Limon kabuğu rendesi yada limon aroması
Bolca ufalanmış ceviziçi
Yumurta ve şekeri iyice çırpıp diğer malzemeleri ilave edip.yağlanmış tepsiye döküp ısıtılmış fırında iyice pişirelim.Soğuk şerbeti ılık tatlıya döküp 1-2 saat dinlendirelim:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder