#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-134 : The Originals | Anlatılmamış Hikaye : Diriliş || Julie Plec

8 Aralık 2016 Perşembe

Okudum Bitti-134 : The Originals | Anlatılmamış Hikaye : Diriliş || Julie Plec





                   Herkese merhaba. Hâlâ diziye başlamamış Mehtap, son kitabı da okuyup bitirmesini kırmızı bir pastayla kutlar. :) Yok yok, gecikmeli doğum günü kutlamaları. 


İlk kitap Yükseliş burada ,

 İkinci kitap Düşüş ise şurada. 





           

            Meşhur vampirlerimizin başı yine derttedir. Birbirlerine verdikleri ne olursa olsun beraber olacakları sözünü tutmak hepsini ayrı ayrı zorlayacaktır. New Orleans 'ın idaresi vampirler ve kurtadamlar arasındadır ama cadıların da bazı büyük istekleri olacak, hem de reddedilmesi zor istekler. 

            Klaus gelecekte olacaklardan habersiz, kurtadamlardan kurtulmak için büyük bir vampir ordusu kurma planları yapmaktadır. Elijah, kalbini gizemli bir kadına kaptırmış, bilinmeze sürüklenmektedir. Rebekah ise Klaus 'u etkisiz hale getirme planlarıyla, çocukluğunun geçtiği evi bulmak için yola çıkmıştır. Hepsi kendi derdindeyken hem onları hem de düşmanları olan kurtadamları ve cadıları tehdit eden ortak bir düşman ortaya çıkacaktır. 


              Bu defa epey zorlu bir mücadele okuyacaksınız. Diziye de başlasam artık. :) 






... ''Vinaya tozu,''dedi Elijah, dudaklarının ve dilinin durumunu tartarak. Tekrar kendisine aitlermiş gibi hissetmeye başlamıştı. ''Silah olarak kullanılmak üzere üretildi. Bize karşı.''



... ''Bu ailenin yazgısı bu. Her zaman ve sonsuza dek.''





GO! KİTAP

Çeviren: Ebru Sürmeli
2016
288 Sayfa





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder