#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Düşünülmek ne güzel ... Tşkler ♥Şirin♥

10 Ağustos 2012 Cuma

Düşünülmek ne güzel ... Tşkler ♥Şirin♥

                                
                                     Hani siz D&R 'lardan Can yayınlarının kitaplarını alıyorsunuz ,ben boynu bükük bükük uzaktan bakıyorum ya :) İşte bu mahsun ,üzgün halim Sevgili  EfLaTuN   ' a dokunmuş :) Bayram üstü bu mahsun,masum kızı sevindireyim demiş:))))) Nasıl mutlu oldum anlatamam, ince düşüncene güzel kalbine sağlık.Tekrar tekrar çok çok teşekkürler. Bana verilebilecek en güzel hediye kitap hiç kuşkusuz.

                                            Güzelliklere bakalım ;







                                               Kuru kuru okumayayım diye yanına abur cuburlarda doldurmuş canım benim.Afiyetle yeneceğinden şüphen olmasın. Kitapları da okumak için sabırsızlanıyorum. Annem Gölge Hırsızı'nı aldı,elindeki kitabını bitirmişken okuyacak.Annem de  çok teşşekkür ediyor:)

                                               Mis gibi lavanta kokusuyla gelen güzellikler beni sevince boğdu.:)

25 yorum:

  1. Ne güzel düşünmüş, benim de aynı zamanda kitaplaşacağım eşim :)) şanslıyım.
    güle güle oku, tam almayı istediğim kitaplar *-*
    siz de anne-kız okuyorsunuz sanırım. Aman ne güzel. Biz de öyle *-*
    çok konuştum.
    Sevgiler canımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmiyle müsemma bir eş:) Tşkler cnm.Evet anne kız kitap kurtlarıyız.Annem benden iyi bir okuyucudur.Okuma sevgimi canım anneciğime borçluyum.Maşallah bize:D

      Sil
  2. Kitap en güzel hediye bence de, gel gör ki bugüne kadar doğumgünlerimde falan arkadaşlarımdan bana kitap hediye eden olmadı. Beni hiç tanımıyorlar işte!
    O yüzden hep blog dostlukları daha samimi geliyor bana. Art niyet yok, entrika yok.. Sadece ince düşünceli insanlar var..

    İyi günlerde oku kitaplarını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, Çok çok tşkler.Bol okumalı güzel günler dilerim :)

      Sil
  3. iyi okumalar.. oNlar ve gölgee hırsızını ben de aldım.. yorumlarını bekliyorum...

    YanıtlaSil
  4. ne kadar güzel bloglar sayesinde ne güzel insanlar tanıyoruz :) bol okumalı günler :)

    YanıtlaSil
  5. bizde anne kız hatta birde kayınvaldem bol bol kitap okuyoruz canım:))kitapların çok guzel.. gölge hırsızı bendede var ..ama daha okumak kısmet olmadı..keyifli okumalar diliyorum canım..

    YanıtlaSil
  6. Böyle güzel kalpli insanların olması ne güzel. Size de keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  7. Sizin adınıza çok sevindim. Birileride benim adıma seçsin ben okuyayım. D&R'nın istiklal şubesine gittim ama bir şey beğenemedim. şimdide köye gitme ihtimalim var gitmeden bir Bakırköy mi yapsam ne. Annenizle birlikte kitap okuyor olmanız ne hoş. Bizde babam çok okur. Daha çok tarih okuyor bazen biz okumuyoruz diye çok kızıyor ''çok cahilsiniz, okumuyorsunuz'' diyor. Babama göre günde bir kitap yada iki günde bir kitap okunmalı. Nerede bizde o hız :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah babanıza:) Ben İstanbul'da olaydın hergün D&R turları yapardım,elbet bulunur alınacak kitap:D tşkler

      Sil
  8. Kİtaplar, kitaplar vazgeçilmez yolculuklar:)ne güzel hediye olmuş, ince bir davranış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de:) Bir Pakete anca bukadar mutluluk sığabilirdi:D

      Sil
  9. İnsanın böyle dostu olsun başka bişi olması valla :)) Harika yapmış . KEyifli okumalar o zaman :)

    YanıtlaSil
  10. Mis gibi kitaplar:)
    Keyifli okumalar canım.

    YanıtlaSil
  11. canımsın,
    öpüyorum çok ama tekrar söylüyorum bir dahaki paketimi dört gözle bekleee =))anneciğinin de ellerinden öperim...
    sevgiyle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun mahçubiyetle karışık sevinci bana çooooook uzun zaman yeter de artar bile.
      Sevgiler;)

      Sil
  12. Dünyanın en güzel hediyesi kitap :) Bir de çok okumak istediğiniz bir kitap hediye gelince keyfi başka. Keyifli okumalar :)) Aynı evde başka birinin de o kitabı okuması güzel oluyor. Hakkında konuşup, olaylara nasıl farklı ya da aynı pencereden baktığınızı keşfediyorsunuz. Ben de babamla aynı durumu yaşıyorum. Ayrı bir keyif :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler canım, sen de şanslısın okumayı seven bir babaya sahip olduğun için.Allah nice uzun yıllar güzel paylaşımlar yapmanıza vesile olsun.Uzun ömür versin babana.
      Sevgiler;)

      Sil