#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Historical Hunters Turu: Gözlerinin Esareti || Jennifer Royce || Yorum

22 Şubat 2015 Pazar

Historical Hunters Turu: Gözlerinin Esareti || Jennifer Royce || Yorum




                             Historical Hunters maceramız devam ediyor , çekilişimize katılmadıysanız buradaki yazımın altındaki rafflecopter kutucuğunu doldurarak katılabilirsiniz. İmzalı kitap sevenlere duyurulur.








                              Yakışıklımız Rafael yani nam-ı diğer Karanlıklar Lordu Kayran , kralına bağlı ama , onunla oldukça samimi bir komutan. Bu arada kral bildiğiniz krallara benzemiyor , onu da çok sevdim. İntikam ateşiyle adının hakkını veren , yıllardır düşmanlarına kök söktüren , efsanevi bir komutandır. Haliyle düşmanı da sevmeyeni de çok. Ama en sıradışı düşmanı bir gece çadırına sinsice gelip ,onu öldürmek isteyen küçük bir savaşçı. Küçük evet , çünkü o vahşi kedi Keira. Düşman lordun kızı , babasının hain emelleriyle Kayran'a saldırıya gelip , yakalanır ve artık o Kayran 'ın ''küçük esiridir''. 


                            Buradan sonrası türü sevenler başta olmak üzere , herkesin eğlenerek okuyacağı ikili ilişkilere sahne olur. Bol atışmalı , boyun eğmeyen ,inatçı bir ilişki. Severek okudum.



                  


... '' Bana senden başka kimse Destina demiyor ,biliyor musun? Sen de her zaman söylemiyorsun zaten, neden ?''
     Kayran biraz doğruldu ve '' Destina'nın  anlamını biliyor musun?'' diye  sorunca başını iki tarafa salladı. Gülümseyen genç adam eğilip kulağına  fısıldadı. '' Kaderim , Destinam''

    '' Gerçekten mi ?''

    '' Evet . Bu yüzden sana Destinam demeyi seviyorum.''
    Keira bir an düşündü. '' Karanlığın kaderi! Hiç fena değilmiş. Güzel bir uyum sağladık. ''


Acımasız , yenilmez, korkusuz, kıskanç lordu sevdim sevmesi ama bu defa kitabın en sevilesi karakteri kraldı. Genç , yakışıklı , sevgi konusunda beceriksiz Rodolfo . Tam Keira&Kayran çiftine kapılmış giderken Rodolfo & Almira sürprizi meydana çıktı , çok da güzel oldu. Her iki çifti de çok sevdim. Hırçın kızıl Keira  'yı da okumak keyifliydi ama iyi kalpli Almira  benim de kalbime taht kurdu. 





Bazı nahoş olaylar olsa da her şey yerli yerindeydi kitapta. Hani kırbaçlar, zindanlar falan var ama , çok keyifliydi. Bu iki yakışıklının Fransa maceraları da ayrı bir keyifti. Kraliçe ve Prenses 'i ise boğmak isteyebilirsiniz. 





... '' Teşekkürü bile böylesine karmaşık hale getirebilen bir kadınla karşılaşmamıştım.Çok ilginç.''
    Almira neler söyleyeceğini biliyordu, ama çenesini tutması gerektiğinin farkındaydı. Zoraki bir sırıtmayı yüzüne oturtarak , '' Benim gibi birisini bile ilginç bulduğunuza göre , hayatınız çok tekdüze olmalı, '' dedi.





Çekilişimize katılmayı ve turun diğer güzellikleri için Historical Hunters sayfasına uğramayı unutmayın.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder