9 Nisan 2021 Cuma

Okudum Bitti: Mucize - R. J. Palacio

 


                         Kitap seven herkese merhaba. Çok uzun zamandır bloga bir şeyler yazmamışım. Epey dandik günler geçirdiğim için hiç içimden gelmedi. Dandik günler hız kesmeden devam ediyor ama benim bazı kitapları kişisel tarihime geçmesi için paylaşmam gerekiyordu. Eee burası da benim günlüğüm sayılır. Merhaba sevgili günlük bugün de bomb.k bir gündü.  




             Neyse buna  şükür diyeyim. Özel kitaplarıma bir uçtan başlayayım.  Kitap muhteşem güzellikte değildi ama özel benim için işte.  Bu kitabı da benden önce bütün mini sülalem okudu. Ben de çok sevdiğim birine okudum. Sonra da filmini izledik. Film uyarlaması kitabından güzeldi bence ki bu epey nadir bir şey benim için. Film çok tatlıydı. Kitap da çok kolay okundu. Ben epey sulu gözlü bir insan olduğum için epey üzüle üzüle okudum.  Farklı karakterlerin anlatımıyla ilerliyor kitap. Bir bakıma güzel bir bakıma da kopuk bir okuma oldu bence. 


         August özel bir çocuk. Küçücük yaşına sığdırdığı zorlukları, travmaları düşününce insan üzülüyor haliyle. Ablası, annesi,babası, arkadaşları açısıdan da bakıyoruz  olaylara. Güzeldi. Hedef kitlesi zaten çoktan okumuştur, ben okuyalı da epey oldu. Ama okumadıysanız denk gelirse okuyabilirsiniz. Şimdi burada bir es verip fiyatına baktım da kütüphanede falan varsa işte o zaman tadından yenmez. her şey ne kadar pahalı diye bir bitiş cümlesi ile veda edeyim. Bir sonraki kitapta görüşene kadar iyi bakın kendinize. Ben bu yıl toplam üç beş kitap okudum sanırım bir süre daha okuyamayacak gibiyim size bol okumalı günler dilerim.




'' Sevmek için gözlerine ihtiyacın yok, değil mi? Sadece içinde hissedersin...''



PEGASUS YAYINLARI

Çeviren: Berna Sirman

2. Baskı Mart 2016

334 Sayfa

1 yorum: