23 Nisan 2013 Salı

Okudum Bitti - 38 : Pamuk Prenses ve Avcı - Lily Blake



Öncelikle hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun , Cumhuriyetimiz daim olsun diyerek söze başlıyorum.

Bugüne özel , kendime nostalji yaşatmak için Pamuk Prenses ve Avcı ' yı seçtim. Hatta bu kitabı bir ufaklığa hediye almıştım ama vermek kısmet olmadı , ben de okudum gitti :)

Bildiğimiz Pamuk Prenses masalı gibi başlıyor , ama oldukça modifiye edilmiş.Daha fantastik. Haliyle keyifle okunan , hemencecik biten bir kitap oldu. Charlize Theron 'u çok severim ama filmi izlemedim , denk gelirse artık izleyebilirim , kitabı olan filmleri genelde izlememeyi tercih ediyorum ki kitabın heyecanı kaçmasın.

Kısaca kitabı çok sevdim ,kapağı,sayfa düzenlemeleri,baskısı her şeyi gayet güzel . Benim gibi okumayan kaldıysa Pamuk Prenses ' e bir de böyle baksın derim :)

Hatta sanki filmin devamı çekilecek diye duyduğumu hatırlıyorum , aslında bence  kitapta seri olabilirmiş, devamı olsa okunur yani.Bilgim yok ama :)


Çeviren : Selim Yeniçeri
MARTI YAYINLARI
264 sayfa
Haziran 2012


Herkese keyifli okumalar.

4 yorum:

  1. Filiminden daha çok sevmiştim kitabı. Okuması zevkli. Devamı gelmeli konusuna katılıyorum. Akıbetleri devam edecek gibi bir son vardı (:

    YanıtlaSil
  2. Filmini hiç beğenmemiştim ama kitabı daha güzeldir gibime geliyor.Tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. merak ettiklerimden ama henüz sıra gelmedi. beğenmene sevindim :) olumsuz yorumlar ister istemez etkiliyor beni

    YanıtlaSil
  4. Filmi izlemiştim. Fena değil gibiydi sanki...

    YanıtlaSil