#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -50 : Kusursuz Katil || Ward Larsen

20 Mayıs 2016 Cuma

Okudum Bitti -50 : Kusursuz Katil || Ward Larsen




                   Herkese merhaba. Yine okunan kitaplarım birikti. Tembel blogger olmak bunu gerektirir. :) Daha da birikmeden en son bitirdiğim kitaplardan biri olan Kusursuz Katil 'den bahsedeyim. Okuduğum ilk Agapi Yayınları kitabı olduğu için özel. :)) Kapağı, baskısı, puntosu gayet güzeldi.


              Amerikalı genç bir doktor olan Christine Palmer , tek başına Atlantik Okyanusu 'nda seyir halindeyken , bir buz kutusuna tutunarak hayatta kalmaya çalışan bir yaralı bir adama rastlar. Aynı durumda olan herkesin yapacağı gibi epey uğraşarak yaralıyı kurtarır. Teşekkür ve minnet beklerken işler hiç de umduğu gibi olmaz. 

              David Slaton yani gizemli kazazede aslında Bir Kidon'dur. Yani özel eğitimli, işinin ustası bir İsrailli suikastçı. 

          İkilin yollarının kesişmesiyle , devletlerin çıkar çatışmalarının ortasında, casusluk, ihanet, kayıp ağır silahlarla bezeli bir macera bizleri bekliyor. Mossad ajanları, batırılan kayıp gemi... Neler yok ki... Tüm bunlara rağmen bence oldukça ağır tempolu ilerledi kitap. Hani biraz da taraflı yorumlar da vardı. En çok Christine- David ikilisinin bölümlerini severek okudum.






... Hiçbir barış issizliğin %14 'ü bulduğu bir toplumda kalıcı olamazdı.



... Senin de bildiğin gibi; hiçbir şey, insanın vicdanını, ölümün soğuk nefesi kadar hızla geri getiremez.



...'' Kidon, İbranice bir kelimedir. Suikastçı anlamına gelir.''



... O kadar belanın, ölümün, aldatmanın üzerine Christine fark etti ki hâlâ beraber gülebiliyorlardı. Hâlâ hayattan ümitliydi.



... Gözünün önüne, onun ve David'in fotoğrafı olan haberi getirdi. 'Bu iki suçlu için gözlerinizi dört açın...' Aynı Bonnie ve Clyde gibi diye düşündü. O kadar meşhur olmuşlar mıydı? Bunu henüz bilmek istemiyordu.




AGAPİ YAYINLARI

Çeviren: Görkem Demirbaş
 & Sena  Ekmen
Mart 2016
480 Sayfa 


1 yorum: