#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -4 : Geceyi Keşfet || Shannon Drake

16 Ocak 2015 Cuma

Okudum Bitti -4 : Geceyi Keşfet || Shannon Drake





                                                   Herkese merhaba , 2014 sonunda grip olmuştum , arada iyileşip yeniden grip oldum , hapşuruk, öksürük ve gözyaşları eşliğinde okumaya devam ediyorum.



                                                  Geceyi Keşfet Heather Graham 'ın , Shannon Drake adıyla yazdığı serinin ikinci kitabı. İlk kitap , Kader Ağları idi. Okuma Şenliği için İkinci Dünya Savaşı döneminden önce geçen bir kurgu okumamız gerekiyordu , ben de ta ortaçağ İskoçya 'sına gideyim dedim.



                                                   Öncelikle kapak karekterlere uymasa da şöyle bakınca oldukça albenili. Arryn Graham tecavüze uğrayıp , öldürülen karısının intikamı için Kinsey Darrow 'un kalesini ve nişanlısını ele geçirir. Bu ele geçirme kısmından sonra güzel Krya 'ya kelimenin tam anlamıyla ganimet olarak davranır. Buralarda biraz hoyratça, nahoş şeyler yaşanır ama ortaçağdayız , karşımızdaki de İskoçyalı da olsa bir asi , kanun kaçağı ve intikam arzusuyla dolu. Tüm bu gerilimli ilişkinin çerçevesinde tarih ve savaş sahneleriyle dolu bir kitaba hazır olun. Hastalıktan kaynaklı keyifsizlikten ben ağır aksak okusam da çok ağır okunan bir kitap değil.Biraz durgun. Bolca William Wallace 'i anacaksanız , daha doğrusu aşktansa savaş, mücadele kısmının ağır bastığı bir kitap olduğu için aklım Mel Ginson 'a gitti , durdu :) 









... Evet , bir oğula ,,htiyacı vardı. İskoçya'nın geleceği için. Bu nedenle o gece hiç durmadan atını sürdü. İskoçya'nın geleceği için.



... '' Darrow Kinsey'nin ne yaptığını biliyorsun. Bu yüzden Seacairn Kalesi'ni almamız adalet.''
     '' Adalet, bayım, bir görüş meselesi.''



... '' Her şeye hazırım , seni sevmemek hariç.''











                                                                                                  OLİMPOS YAYINLARI
                                                                          Çeviren : Özlem Menemencioğlu Boğahan
                                                                                                            Ekim 2014
                                                                                                              440 Sayfa




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder