#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Postacı kapıyı iki kere çalar ev sahibi sevinçten havalara uçar:)

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Postacı kapıyı iki kere çalar ev sahibi sevinçten havalara uçar:)



                                           Bu güzel güne güzel mi güzel sürprizlerle başladım. Hediye paketi açarken hem kıyamıyorum hem sonsuz merakla açıyorum. Veeeeeeeeeeeee....




       

İçinden birbirinden güzel şekerler çıktı.Bakar mısınız ?








                                              Bu sevgili günlüğü Canım Ayşım'ın bu postunda görüp çok beğenmiştim. Bana sürpriz yapmış, isim akrabası olmamız ortak zevklerimizin olması yanı sıra ortak defterlerimiz de oldu. Çok çok teşekkür ediyorum.Çok sevindim :)










                                                   Kedicikli ve köpecikli ayraçlarım ise tam benlik ,kıyabilirsem  zevkle kullacağım:)                                       
                                            Her hediyenin içinde özel kalpli notlarım vardı. Kalplerle dolu.Yüreğine sağlık.


                                          
                                          Assolisti en sona bıraktım. Kışa hazırım,zaten kışı daha çok severim,dört gözle bekliyorum kışı:) En güzel eldivenim ünvanını aldı bile.Çok çok beğendim,bayıldım.Ellerine sağlık .Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum canım.




                                   Herkese Hayırlı Kandiller.Tüm iyi dualarımızın kabul olması dileğiyle hoşçakalın;)


          Bu arada eldivenlerimi çok beğendiniz itiraf edin ,sizinde olmasını isterseniz çekilişine buyrun arkadaşımın: burdan tık tık



Ya da:


Buyrun dükkan sizin:)

18 yorum:

  1. Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Hediye açarken yaşanan heyecanlar hediyelerin kendilerinden bile daha güzel oluyor her zaman, düşünülmüş olmakta ayrı bir güzellik zaten .

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel!
    Mutlu günlerde kullanırsın umarım :)

    YanıtlaSil
  4. yaa şu ayraçların yapılışı var mı ?? :)) çok hoşuma gittiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben örgü,nakış,dikiş özürlüyüm hiç bilemeyeceğim:) Ben de bayıldım. Ustasına sorabilirsin:)

      Sil
  5. Mehtapcığım çok mahçup ettin beni. Öyle zarifsin ki... İyi günlerde, mutlulukla kullanırsın inşallah.
    Beğenmiş olmana ne kadar sevindim bilemezsin.
    Güzel yüreğine içten sevgilerimi gönderiyorum ve patililerini kocaman öpüyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mutlulukla karışık mahçubiyet yaşadım asıl:) Çok tşkler.Mutlu olduğum kesin iki ya da üç kitap okuduğum için zorda olsa kıydım,koydum aralarına:)Bkıp bakıp sırıtıyorum,ay çok güzeller diye:) Ellerine sağlık.Hepimiz kocaman öpüyoruz:)Hatta paketi açınca benim oğluş koştu geldi,bir hışırtı var yiyecek mi var diye:) Gösterdim bak oğlum senin ve bizim bıyıklı prenseslerin negatifleri var ayraçlarımda diye:) Tabi çok yakından göstermedim kapar kaçar neme lazım:)

      Sil
    2. Rica ederim, ne demek. Sen de beni mutluluğunla mutlu ettin canım.
      Haklısın, patililer her poşete, pakete, hışırtıya koşarak gelip o tatlı burunlarını sokarlar:)))) Bayılırım ben de o hallerine:)
      Kocaman sevgiler bizden size:)

      Sil
    3. Sevgili "asabi" arkadaşım; bloğuma yaklaşık 3,5 ay bekleyerek yaptığınız ziyaret - size göre geç de olsa:) - beni çok sevindirdi.. Yarışmada izleyip, unutmayıp bloğumu bulmanız gerçekten çok mutluluk verici. Çok çok teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel anılarından biriydi o yarışma.. Sevgilerimle, Serap

      Sil
    4. Aslında ilk söylediğinizde mutlaka uğramalıyım bloga yarışmadan önce bolşans -ihtiyacınız olmasa da-dilemeliyim demiştim,ama araya birsürü şey geldi,gecikti.Blogunuzu bulunca çok sevindim,tanıdık birini görmüşüm gibi oldu:)Ziyaretinize çok tşkler,sevgiler:)

      Sil
  6. Çok güzeller. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  7. Şahaneler, hepsini çok sevdim, sayfanı da. Takipçinim artık ben de:)
    Sevgiler ...

    YanıtlaSil
  8. hepsi çok güzel,güle güle kullan cnm ;)

    YanıtlaSil