#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişim:8 - Kitapyurdu.com (uzun süre için son alışveriş)

15 Mayıs 2012 Salı

Kitap Alışverişim:8 - Kitapyurdu.com (uzun süre için son alışveriş)


                       Bu son kargomla beraber kitap alışverişime bir süreliğine nokta koyuyorum.3 aylığına kitap alma orucuna başladım:))) Heyecanla okunmayı bekleyen onca kitabım var.Çok mutluyum.

 Aldıklarıma gelince sonunda benim de Açlık Oyunlarım oldu:)

Açlık Oyunları Serisi - Suzanne Harris

Cengiz Erşahin - Cesaret Veren Öyküler
                         Hayat Değiştiren 101 Öykü
                         Hayat Değiştiren 1001 Söz
                         Gerçek Sır
                         Bilgelik Öyküleri

İsmin Kaderini Nasıl Etkiliyor ? - Şira Mercan Özgür

Her Anne Bir Melektir - Sinan Yağmur

Kan sıcağı - Ahmet Küçükkerniç

Aşk'a Yolculuk Veysel Karani - Sinan Yağmur

Ateş,Güneş ve Ada - Ertürk Akşun

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon


  Herkese keyifli okumalar:))

En üsteki gizli kitaplar hediye olacak:)

16 yorum:

  1. İyi okumalar :)
    Ben ders için roman okumaktan keyif için kitap okumaya vakit bulamıyorum ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kolaylıklar versin:) Yaşasın keyif için kitap okuyabilmek:D

      Sil
  2. Yine nefesimi tuttum bakarken. :) Kitap alışverişim geliyo böyle alışverişleri görünce. Sen oruca başlamışsın, ben sayende bozmak üzereyim :))) Özendirdin beni kitap alışverişlerine. :) Hediyeler çekiliş için mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sondu ama:) Artık birsüre aldım değil okudum bitti diyeceğim inş.:) Evet ufak ufak biriktiriyorum çekiliş için bişeyler:)

      Sil
    2. İyi, hadi bakalım. Merakla bekliyorum çekilişini. ;)

      Sil
  3. sende böyle gördükçe kitapları sepetimdekileri almamak için kendimi zor tutuyorum yapma ama yaa :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyalım okuyalım:) Bir süre almayalım:) Bende son noktayı koydum birsüreliğine cidden:)) Artık benim de canımı çektirmeyin:)

      Sil
  4. ooo, hadi iyi okumalar canım, ne güzel...ben de kışın hiç kitap alamamıştım, bütçem müsait değildi (doğalgaz, elektirk, kediler vs.kışın masraf iki katı oluyor)şimdi rahatladım biriktirdiğim kitapların listesini yaptım alacağım inşallah...:)

    YanıtlaSil
  5. Biz de de aynı durumlar söz konusuydu:) Azcık rahatladık ,kredi borcumuz bitti bu ay:)Aldım epeyce kitap artık uzun süre kitap almam:)Darısı başına ablacım.Öpüyorum seni ve çılgın bakışlı yaramaz bücürükcüğü:)

    YanıtlaSil
  6. Görüp de almamak mümkün mü?:) Gör bak, 3 ay zor dayanırsın, alırsın bence yine:))))
    Keşke bir kaç fotoğraf daha çekseydin, çok keyif alıyorum kitap kapaklarından.
    Açlık Oyunları ve Aklından Bir Sayı Tut benim de listemde olan ama henüz almadığım kitaplar. Çok merak ediyorum onları:)
    Keyifli okumaların olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraf makinem yok oldu:( Telefonum da kötü çekiyor o yüzden kitaplara işkence etmeyeyim dedim:) Zor da olsa dayanmaya çalışacağım:) Tşkler cnm.Bu son emanet kitap Garip Bir aşk bitsin Satranç ve Aklından Bir Sayı tut'a başlamayı planlıyorum:)

      Sil
    2. 3 aylık kitap alma molasında minik bir fotoğraf makinesi alırsın belki:)) Gerçi telefonunla da hiç fena çıkmamış, çekebilirsin aslında.
      Satranç çok beğenerek okuduğum bir kitaptır. Senin de beğeneceğini umuyorum.
      Keyifli okumalar:)

      Sil
    3. Tşkler;)Fotoğraf makinesinden önce almam gereken birsürü şey var ama kısmet:) Ben yavaş yavaş keyifli okuma saatime başlayayım:)

      Sil
    4. Haklısın, eksikler hiçbirimizde bitmiyor ki:)

      Sil