#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-159: Kâbus || Jeff Gunhus

28 Kasım 2017 Salı

Okudum Bitti-159: Kâbus || Jeff Gunhus





             Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı Arkadya Polisiye'nin son güzeli. Tanıtım videosunu, ürkütücü kapağını gördüğümden beri merakla bekliyordum. Elimdeki yarımlardan biri bitince bir gece ansızın başladım. Gerçek üstü bir dünyada buldum kendimi. İki gece de okurken elektrik kesildi ki sormayın gitsin. :) 

            John ailesiyle birlikte geçmişinden kaçıp huzur bulmak için sakin bir kasabaya yerleşir. Yeni başlangıçlar her zaman mutluluk getirmez, değil mi ama? Tremont ailesi için de kelimenin tam manasıyla 'kabus' başlar. Küçük kızları ortadan kaybolur. Üstelik oklar John'u göstermektedir. Sarah'ın başına neler geldiğini öğrenmek için okuyun. Konuya daha fazla değinemeyeceğim. Zaten başlar başlamaz büyüsüne kapılacaksınız.  

         Birçok detay, bir sürü karakter var. Ama öyle güzel, öyle akıcı anlatılmış ki kaptırıp gidiyorsunuz. Neler neler yok ki: Kızılderili efsaneleri, gizemli mağaralar, doğaüstü olaylar, cinayetler, bitmeyen merak unsuru... Serinin ikinci kitabı da çevirideymiş. Heyecanla bekliyorum. Ama öyle yarım kalmışlık hissi ile değil. Hani bazı filmlerde de olur ya, tam bitti derken şeytani bir göz kırpma yakalanır, hıh işte tam da öyle. Yazar biz okurlar için tatlı bir teşekkür yazısı yazmış.





''Duyyo musun beni Jack? İblisi tek başına durduramazsın. O yüzden hiç kalkışma.''


''Ölümün kendine has bir programı vardı ve ayrım gözetmiyordu...''


''İnsanlar görmek istediklerini görüyor. İnanmak istediklerine inanıyor. Eğer imkânsız bir duruma tanık olurlarsa da beyinleri devreye girip gerekli ayarlamaları yapıyor.''




ARKADYA YAYINLARI

Çeviren: Kader Ay
1. Baskı Kasım 2017
568 Sayfa



4 yorum: