#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-48: Takvim Kızı | MART || Audrey Carlan

12 Nisan 2017 Çarşamba

Okudum Bitti-48: Takvim Kızı | MART || Audrey Carlan




             Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı üçüncü kitabıyla beraber kapak değiştiren Takvim Kızı serisi. Ocak ve Şubat kitaplarını eski şeker kapaklarıyla okumuştum. 

Takvim Kızı Ocak yazım burada,

Takvim Kızı Şubat yazım burada.

       Sizce hangi kapaklar daha güzel? Ben bu leoparlı güzelleri Arkadya Bitter 'in İnstagram sayfasında görünce biraz üzülmüştüm. Hatta laf aramızda Banu Alkan'ın elli tonu kıvamında olmuş gibi çeşitli serzenişlerde bulundum kendi kendime. Ama kitapları elime alınca öyle düşünmedim. Gayet güzel olmuş. Bezimsi, çok güzel bir dokusu var.


        Serinin konusunu uzun uzun anlatmama gerek yok. Üçüncü kitap zaten. Mia 'nın bu defaki müşterisi yakışıklı, iri yarı bir İtalyan. Hem restoran sahibi hem de boksör. İtalyan ve boksör denilince benim aklıma biricik aşkım Rocky Balboa geliyor. :) İtalyan yakışıklısı Tony bizim kızımızın dişine göre çıkmadı ne yazık ki. Aslında çok sevindim. Çünkü Mia 'ya oldukça sinir oluyorum ya neyse. 

       Kitabın sonunda çok tatlı bir sürpriz var. Sırf bu sebeple Mart serinin en sevdiğim kitabı olmuş olabilir. Tamam bir de Tony'nin eniştesi Rocko faktörü var. 


       Kısaca eğlenceli ve kesinlikle yetişkinlere yönelik bir kitap (seri). 




... ''Vay canına!'' Dudaklarımın kenarından salyalarım akmış olabilirdi. Wes'le Alec bahse değer adamlardı ki ben de onlardan bahsetmiştim. Sık sık. Ağzımdan çıkan her harfin üzerine atlayan Ginelle'e. Ancak Anthony Fasano kadın aklının sınırlarını aşıyordu. Kocamandı. Tuğladan yapılmış bir ev gibi.



... Rocko İtalyan erkeklerine tipik bir örnekti. Tam olarak genç bir Sylvester Stallone gibi görünüyordu. 




ARKADYA BİTTER 

Mart 2017
136 Sayfa



2 yorum:

  1. Ben kapak olarak ocak ayınınkını begendım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onları daha çok beğendim. Ama bu bez dokulu olunca hoşuma da gitti. :)

      Sil