#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 36: Yediler'in Efsanesi Üç Kapı || Korhan Cankur

21 Mart 2017 Salı

Okudum Bitti- 36: Yediler'in Efsanesi Üç Kapı || Korhan Cankur




             Kitap seven herkese merhaba. Okunmuş kitap kulem hızla yükselişe geçince artık tembelliği uzatmamaya karar verdim. Kışa veda partisi olarak uzun soluklu gribin pençesinde ve migrenli olunca , tembelliğim hoş görülebilir, değil mi ama ? :) 


     Bu ay İnstagram üzerinden #martayındaTürkyazarokuyorum etkinliğine katıldım. Maksat okunmamış kitaplarımı sevindirmek. Hal böyle olunca , daha önce hiç okumadığım yazarlara öncelik vermek istedim. Hem de fantastik bir kitap olunca daha da merak ederek başladım Yediler 'in Efsanesi Üç Kapı kitabına. Şaşırtıcı derecede sevdim. Beklentimin çok üstünde çıktı. Devamını okumak için sabırsızlanıyorum hatta. 

          Koruyucu Kavim adlı gizli teşkilatın lideri Darius Bratt öncülüğünde seçilen 7 kişi (Marty Wright, Tore Tocchet, Gisela Lasson, Kisho Matsuo, Eloi Regnault, Florina Robben ve Atilla Tunç)  sıkı bir eğitime tabi tutulur. Uzun ve zorlu eğitimlerinin sonunda gizli bir görev için Türkiye 'ye gelirler. Bir efsaneyi araştırmak için en fazla yirmi dört saat süreceğini düşündükleri bir yolculuğa başlarlar. Sırlarla dolu mağarada yolculukları öyle umdukları gibi kısa ve kolay olmaz. 

         Uzun uzadıya anlatıp heyecanını kaçırmak istemiyorum. Firavun Büyücüleri 'nin Musa Peygamber'e karşı yenilgilerini fırsat bilen bir grup büyücüden başlıyor olaylar, düşünün artık. Arka kapak yazısını bile okumadan başladım kitaba ben. Bu tarz konuları işleyen filmleri severek izlerim , hatta bu kitaptan uyarlama bir film olsa ne hoş olurdu. Heyecanlı, keyifli, sürprizli... Ben çok sevdim.





... Darius Bratt ile vedalaşırken basit bir mağaranın içine girdiklerini düşünüyordu. Ama mağaranın içinde mağaralar, galeriler, tüneller, geçitler ve hatta dağların bulunabileceği aklının almayacağı şeylerdi.



... Nasıl bir yerdeydiler? Yeşil yaratıklar, Mounalar, ateşten bir adam...



... ''Aşağıda Algonlar var, Muhafızlar var, Gardiyan, Golmar ve ismi hatrıma gelmeyen bir sürü değişik yaratık var. Hepsinin de ortak derdi biziz. Orada korkunç bir savaş sürüp gidiyor...''




MİNVAL YAYINLARI

1. Baskı Haziran 2016
430 Sayfa


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder