#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-28: Kalbimin Peşinde || Courtney Walsh

26 Şubat 2017 Pazar

Okudum Bitti-28: Kalbimin Peşinde || Courtney Walsh



    
     
                Kitap seven herkese merhaba. Serinin ilk kitabı Kağıttan Kalpler 'i severek okumuştum. Yazısı burada.  Seri ama ilk kitabı henüz okumadıysanız bu kitabı okuyamazsınız diye bir şey yok. Ama okursanız hem etrafa, hem yan karakterlere aşina olursunuz. Benim gibi okuyalı biraz zaman geçtiyse de eski tanıdıklarınızı görmüş gibi  olursunuz. 


             Bu defa sahnede Evelyn var. Evelyn de Gönül İşi Gönüllüleri 'nin bir üyesi. Zengin bir hayatı var, kocası saygın (!) bir senatör. Tüm hayatını onun isteklerine uyarak, onu memnun etmek için geçirmiş. Öyle ki aynada kendine bile yabancılaşmış. Her yaptığı kocası istediği için, onu hoşnut etmek için. Kendi zevki olmayan kıyafetlerden, yaşadığı eve, katıldığı toplantılara kadar hepsi Christopher 'ın tercihleri. Onun hayalindeki kusursuz hayatı yaşarlarken bir gün FBI ajanlarının beklenmedik ziyaretiyle , kocasının tutuklandığını öğrenir. Kocasının sırları ortaya çıkmaya başlar. Zor günlerinde de çevresinden kimse yanında olmaz. En büyük destekçisi lisedeyken ortak arkadaşları olan Trevor Whitney'dir. Trevor ona hem kalacak bir ev hem de kalbinin peşinde olması için güç verir. Sonrasını anlatmayayım. 

     Arada sırada Evelyn 'e sinir olsam da severek okudum. Kitabı okurken sık sık, ihanet eden, yalan söyleyen herkes mutsuz olsun diye de ah ettim. 






... Belki de hiçbir zaman var olmamış birine âşık olmuştu.


... Evelyn'in düğün gününde, 'Kabul ediyorum,' dediği o saniyede aralarında yaşanabilecek herhangi bir şey için en ufak bir ihtimal kalmamıştı. Aklı bunun farkındaydı ama kahrolası kalbi neden haddini bilmiyordu?



... Bilmiyorum Diyarı'nda yaşayan bir kadın gibi hissediyordu. Bu dünyaya yabancıydı sanki.



... ''Bazen insanın kalbi karışır,'' dedi. ''Sana her şeyi ardında bıraktığını söyler, oysa tek yaptığın sorununu daha derine gömmektir.''



... Tanrı insanın en derin acılarını bile dindirip, inanılmayacak güzellikteki lütuflara dönüştürebiliyordu.



... ''Sen dualarımın cevabısın, Evie.''






ARKADYA YAYINLARI

Çeviren: Oğuz Barış
Ocak 2017
436 Sayfa




                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder