#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 8: Yılan Kardeşler || Charles Gilman | Lovecraft Ortaokulundan Hikayeler #2

27 Ocak 2017 Cuma

Okudum Bitti- 8: Yılan Kardeşler || Charles Gilman | Lovecraft Ortaokulundan Hikayeler #2




                       Herkese merhaba. İlk kitap Profesör Gargoyle hakkında ufak yazım burada.  Seri olarak tamamlanmış olsaydı çok güzel olurdu. Bu ikinci kitap, Yılan Kardeşler ilk kitaptan daha da güzeldi. Yine güzel çizimler vardı. 


          İlk kitapta bıraktığımız yerden devam ediyor. Arayı açıp okuyanlar için ufak hatırlatmalar da var yer yer. Bu kitapta gerilim bir doz daha artmış durumda.  Sarah ve Sylvia kardeşler , kapakta görülen yılan kardeşler. Robert 'in mücadele etmesi gereken ürpertici düşmanlar sadece onlar değil. Sonu da şaşırtıcı şekilde bitti.


              Gerilim var, macera var, şaşırtıyor da daha ne olsun, değil mi ama? Devamı da olsa iyiydi. :) Daha uzun yazılsaydı keşke , her iki kitap da uzun uzun yazılmış olsaydı, keyifle okunurdu.




Hologramlı kapağın, normal hali bu da. Kapaklar çok hoş.



...  ''Siz oğlanlar bu savaş için çok gençsiniz. Paralel evrende beş dakikadan fazla hayatta kalamazsınız. Tillinghast Evi'nde hayal edebileceğinizin çok daha ötesinde korkunç yaratıklar var. Örümcekler,iblisler, yapışkan gözler...''




ABM YAYINEVİ

Çeviren: Mesut Tığlı
Çizimler: Eugene Smith
1. Baskı Kasım 2014
176 Sayfa



                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder