#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-12: Sırrım Kokunda Saklı || Terri Dulong

31 Ocak 2017 Salı

Okudum Bitti-12: Sırrım Kokunda Saklı || Terri Dulong




                     Herkese merhaba. Ocak ayı okuma açısından pek bereketli geçti. Bugün başladığım kitabı saymazsak, bitirdiğim son kitap Sırrım Kokunda saklı. Bekletmeden sıcağı sıcağına yazayım dedim. Eh hep tembel blogger değilim. :) 


                  Hem tatlı hem buruk bir kitap okudum. Başlarken beni ağlatacağını hiç ummuyordum, gerçi hep dediğim gibi ben hem çok hem çabuk ağlarım. Öyle çok şaşırtıcı olayların olduğu bir kitap değil, hatta gerçek olamayacak kadar büyük tesadüflerle dolu. Birçok şeyi zaten tahmin ettim. Zaten şaşırtıcı, gizemli bir kitap umarak başlamadım. Şaşırtma diyemem ama en hoş kısmı karakterlerin ergen olmaması, hatta genç bile değiller. Esas kızımız elli küsür yaşında. :) Çok tatlı geldi bana. Bir nevi ikinci bahar hikayesi. 


                    Sydney, kocasının ani  ölümünün ardından alıştığı rahat hayatını bırakmak zorunda kalır. Beş parasız, evsiz barksız kalır.Üstelik artık genç de değildir. Üniversiteden beri en yakın arkadaşı olan Alison 'ın daveti ile Cedar Key adasına gider. Daha acısını bile yaşayamadan düştüğü durum onu epey sarsar. Arkadaşının da yardımıyla yeni bir hayata başlar.Eski bir hemşire olan Sydney , yeni hayatını örgü odaklı kurmaya karar verir. Onun bu kararının bana da faydası oldu. Kedi, köpek tüylerinin bile eğrilip örülmeye müsait hale getirildiğini öğrendim. Çok şaşırtıcı. :) Gerçi daha önce kendi saçlarından kazak ören bir kadın da duymuştum. 


                     Cedar Key 'de Sydney hem geçmişiyle, hem kendisiyle yüzleşir, hesaplaşır, yenilenir. Bu arada etrafta koşuşturan tatlı köpeklerin olması da çok tatlıydı. Yazar kendisi de Cedar Key de  iki kedisi ve üç köpeğiyle yaşıyormuş. Çok tatlı. :) Huzurlu bir adada huzur bulmak -biraz gözyaşı da dökmeniz olası- istiyorsanız okuyun. Aşkın yaşının olmadığını zaten biliyoruz, bir kere daha hatırlamış olursunuz. Örgü seviyorsanız ve epeydir yapmıyorsanız, hazır mevsimiyken de tığlara şişlere sarılma isteği de uyandırabilir. Benden söylemesi. 



 İlk fotoğrası köpeğin orijinaliyle çekeyim dedim de, yamyam çocuğum yünlerimi yedi:) Tamam abarttım yemedi , çalmaya çalıştı. :) Ben de dublör kullandım. Cansız olanından. Birkaç ufak alıntı paylaşıp kaçıyorum. Bol kitaplı günler.




... ''Bunu atlatacağız, Syd. Yalnızca biraz zaman alacak. Tıpkı hayattaki diğer her şey gibi,'' dedi.




... '' Eski bir Latin atasözünün, gerçek seni özgür kılar dediğini de unutma.''



... ''İnsanın büyüdüğü evde yaşlanmasının teselli edici bir yanı var. Sakın beni yanlış anlamayın, Paris'te yaşamaktan ve orada çalışmaktan da zevk aldım tabii, ama Dorothy'nin Oz hakkında söyledikleriyle her zaman aynı fikirde olmuşumdur.''

''Evet, ev gibisi yoktur.''



... Her zaman, ''Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerden ibarettir,'' sözüne inanmışımdır.




... Aşk neden insanı böyle derinden yaralıyordu ki?




NOVELLA YAYINLARI

Çeviren: Meltem Ayla Görgün
Ocak 2017
384 Sayfa



1 yorum:

  1. Merhaba,

    Bloğunuzdan para kazanmaya ve bütçenize katkıda bulunmaya ne dersiniz ?

    Bugün itibari ile satış rekoru kıran Kitabımız "İnstaKitap" İnstagram'da Butik Açmak, Satış Yapmak ve Fenomen olmak Kitabımızı satış ortaklığı sistemine açtık.

    Siz de sadece link paylaşıp satış yapabileceksiniz.

    Satış başı 30 TL Komisyon, Ödemeler otomatik hesabınıza yatıyor. Sitemize yönlendirilen 100 başarılı trafikten 1 satış elde ediliyor. Yönlendirdiğiniz ziyaretçilerin satış yapıp yapmadığını, kazancınızı v.s. panelinizden anlık görebiliyorsunuz.

    Aşağıdaki sitemizde ayrıntılı olarak adım adım anlattık. İnceleyin takıldığınız her konuyu sorabilirsiniz.

    Ayrıntılı Reklam Bannerları ve Kitap Görselleri ve nasıl satış ortağı olabileceğiniz konusu aşağıdaki linkte mevcut.

    http://instakitap.com/affiliate/

    Takıldığınız bir yer olursa mail ile sorabilirsiniz.

    Saygılar

    YanıtlaSil