#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Bakele || Sezgin Kaymaz

25 Ocak 2017 Çarşamba

Bakele || Sezgin Kaymaz




               

                      Herkese merhaba. Sezgin Kaymaz 2016 yılının bana getirdiği en güzel şeylerden. Keşke daha önce tanışsaydım kalemiyle. Sadece iki kitabını okudum ama en sevdiğim Türk yazarlar listemin en tepelerine taht kurdu bile. 

Bugün Bize Kim Geldi , yazım burada.  

  Şu an  elimde sadece bir adet Sezgin Kaymaz kitabı var. Çok mutsuzum. :( Ona da birazdan başlayacağım. 2017 yılı benim için Sezgin Kaymaz yılı olsun lütfen. Diğer kitaplarını da alıp okumak için sabırsızlanıyorum. Lucky ile başlayacağım. 


  Kitapta 34 tane muhteşem öykü var. Hepsi birbirinden güzel. Önce Bakele ile başlıyorsunuz. Sizi bilmem ama dakika bir , gol bir oldu benim için. Ağlayarak bitirdim. Sonra tebessüm, sonra hüzün,  sonra kahkaha, sonra göz dolması,... Kitap bu şekilde ilerledi benim için. Hepsi samimi, etkileyici bir dille anlatılmış. Çok bizden bir yazar Sezgin Kaymaz. Çok sevdim , çoook. 



... ''Dede?...'' dedim, ''Bakele ne demek?''
Anlattı.
''Canım'' demekmiş.
Ve ''Aşkım'' ve ''Bir Tanem'' ve ''Her Şeyim'' ve ''Ömrümün Vârı'' ve ''Gözümün Nûru'' ve ''Kalbim'' ve ''Işığım'' ve daha yüz binlerce güzel söz, güzel ses demekmiş.
*BAKELE



... Babasız çoçuk büyütmek zordur derler, gülerim. Babasız çocuk olmaktır asıl zor olan.
*UZAY PİÇİ



... ''Aşk erkeklik işi değildir, insanlık işidir.'' diyordu. ''Cesaretin ne işi var orada? Bilakis, âşık dediğin, şu dünyadaki en korkak adamdır. Karnın ağrıyor mu meselâ? ''
*BANA GEL


... İnsan birine haksızlık etmek istediği zaman, köpek gibi tasma takar da içinin en karanlık deliğine kapatır vicdanını. Hem iyi biri olduğunu düşünüp hem de kötülük etmek istiyorsan, zulmedeceğin kişinin insanlığına bakamazsın çünkü.
*ERKEK OLAN



... ''İlk aşk olmaz'' dedi. ''İkinci, üçüncü aşk da olmaz, son aşk da olmaz. Aşk aşktır, sadece başlar. Bitmiş aşk olmaz.''
*YÜZ BİN SENE



...''Siz, hasreti de aşk ile sevecek kadar âşık mısınız?''
*AŞKIN HASRETLE İMTİHANI




APRİL YAYINCILIK

1.Baskı Şubat 2015
198 Sayfa




6 yorum:

  1. Aşırı merak uyandırıcı bir paylaşım olmuş ama bu :)) Hemen not alıyorum. En kısa zamanda okuyacağım. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Bir yudum kitap sitesinden kısa bir pasaj okumuş aklımın bir kenarına not almıştım. Okunacak o kadar çok kitap var ki Bakale'ye ne vakit sıra gelir bilinmez. Belkide öne çekerim bilinmez :)
    Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir blog. Emeğinize sağık. Takibe aldım. Bu da benim blog https://kitapokurum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil