#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : La Roche Posay Ürünleri Portakalrengi.com 'da

4 Temmuz 2016 Pazartesi

La Roche Posay Ürünleri Portakalrengi.com 'da





La Roche Posay Fondoten


Tüketicilerin yaşam kalitesini artıracak özel formüller sunma amacıyla 30 yıldan daha fazla süredir üretim yapan La Roche, cildin temel bakım ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuştur. Dünya üzerinde geniş bir kullanıcı kitlesine ürün sunmaktadır. Markanın ürünleri tüm cilt tiplerinde iyileştirici etkisi kanıtlanan içeriklere sahiptir. Cilt bariyerlerinde dayanıklılık artırıcı etki gösterir. Makyaj ürünleri de dâhil olmak üzere günlük bakım ihtiyaçlarının tamamına kapsamlı şekilde cevap verir.


La Roche Posay Fondoten Serisi


Ciltte var olan leke, sivilce, siyah nokta ve çillerin görünümü fondöten aracılığıyla kapatılmaya çalışılır. Fondöten içerikleri klasik ürünlerde çok yağlı olduğundan dolayı ciltte sivilce oluşumuna zemin hazırlar. La Roche Posay Fondöten ciltte yıpranma ve yağlanmaya sebebiyet vermeden hassas şekilde cilde pürüzsüz görünüm yaratmayı hedefler. Kapatıcı görevi görürken aynı anda güneş koruması da sağlamaktadır. Tüm cilt tiplerine uygun La Roche Posay Fondoten Serisi hafif, cildi yormayan içeriklerle formüle edilmiştir. Bu bakımdan uzun süre ciltte kalsa da gözeneklerin nefes almasını sağlar ve ekstra ölü hücrelerin sebebi olmaz. Gözenekleri tıkanmayan cilt daha canlı ve parlak görünüme kavuşur. Aşırı parlak ciltlerde matlık sağlar ve görünüme denge getirir.


La Roche Posay Toleriane (Her Cilt Tipi İçin) Teint Fluid Corrective Sıvı Fondöten


Birkaç saatlik sınırlı etki yerine tüm gün boyu etkisini sürdüren La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective kullanıcısına şu avantajları sağlar:

* Ciltte topaklanmaya neden olmadığı için ciltte doğal bir ton eşitliği ve homojen bir görünüm meydana getirir.

* İleri teknoloji formülü sayesinde kapatıcı özelliği geliştirilmiştir.

* UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. SPF 25 Uv içeriği sayesinde bunu sağlar.

* Sıvı olması nedeniyle diğer form fondötenlerin dermatolojik açıdan olumsuz etkisini minimum seviyeye indirir.

* Yağ oluşumuna ve parlaklığa zemin hazırlamaz.

* Ciltteki olası hasarları engellemeye destek verir.

* Ürün, formüllerindeki üst düzey tolerans sayesinde hassas ciltler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. İçeriğinde alerji ya da kızarıklık tetikleyici hiçbir kimyasal yoktur.

* Hassas ciltlerde test edilmiş olan Toleriane Teint Fluid Corrective Sıvı Fondöten komedojenik değildir. Yani sivilce ve siyah nokta sorunu olanlar rahatlıkla kullanabilir. Ürün gözenekleri tıkamaya sebep olmayacak hassas bir içeriğe sahiptir.


La Roche Posay Ayrıcalığı

Avrupa’daki sayılı kliniklerde son teknolojik ve bilimsel gelişmelere paralel olarak üretimine devam eden La Roche Posay dermatolojik sorunların çözümüne katkı sağlayan içeriklere sahip ürün gruplarını içinde barındırır. Termal su ve selenyumun iyileştirici, yatıştırıcı etkisi ile sadece cilt bakım ürünü değil aynı zamanda cilde sağlıklı hücreler sunar. Yapısal anlamda cilde farklı bir boyut getirmekle beraber, yaş, cinsiyet fark etmeden rosacea, akne, atopi, egzama gibi rahatsızlıkların tedavisini destekler.






 La Roche Posay Fondöten ve diğer La Roche Posay ürünlerini portakal rengi adresinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder