#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -63 : Tatlı Cazibe || Wendy Higgins

10 Haziran 2016 Cuma

Okudum Bitti -63 : Tatlı Cazibe || Wendy Higgins




                      Herkese merhaba. Günün kitabı tatlı serinin en son tatlısı. Severek okuduğum bir seri oldu. Bütün kitapları için aynı şeyi söyleyebilirim. Kolay okunan, keyifli, sıkmayan kitaplardı. 


Tatlı Şeytan yazım burada ,

Tatlı Tehlike şurada

Tatlı Hesaplaşma ise orada.  :)


Tatlı Cazibe ise üç kitapta geçen olayların yakışıklı Kaidan Rowe 'un gözünden anlatılmasıydı. Benim gibi okuduğunuz kitapları çabuk unutabiliyorsanız hatırlatma kitabı da diyebilirsiniz. Şimdi diğer üç kitabı elime alıp otursam, bütün detayları hatırlamam imkansız. :) Ama Tatlı Cazibe 'yi okurken çalıştığınız derse tekrar yapmış gibi olacak. Bir nevi son cila. 


Hem böylece bir erkeğin gözünden aynı olaylara bakmış oldum. Hem de kötü şöhretli, kötü düklere hizmet etmekle görevli bir Nefil erkeğin gözünden. Üstelik diğer kitaplarda sayfalarca anlatılan olayları az ve öz okuyarak. Okuduysanız zaten Kaidan'ı sevmişsinizdir, bu kitapla sadece daha sevgi dolu, romantik yanını daha bir fark edeceksiniz. 


Kapak tasarımları, mıknatıslı olmaları güzel ama o ikili benim gözümde canlanan Kaidan - Anna ikilisine pek uymuyor. Bizimkilerin suçu değil, orijinal kapaklar öyle. Olsun o kadar kusur değil mi ? ;)


Bütün tatlılar bir arada , en üstteki de TATLI BURUN. :))





... Hiç kimseye karşı bu kadar ikircikli duygular beslemedim hayatımda. 



... Kız yarı melek yarı iblisti. Anormaldi yani. Kahkahalar atarak ona bir çelişki yumağı olduğunu söyledim ama aslında büyülenmiştim.



... Bu kız tehlikeliydi.
Kurabiye pişiren bir nine, dünyaca ünlü bir psikolog ve baştan çıkarıcı bir cariyenin yetenekleri onda bir araya gelmişti.



... Anna ile geçen kötü bir gün , onsuz geçen iyi bir günden daha iyiydi.







GO! KİTAP

Çeviren:  Bige Turan
2016
565 Sayfa




4 yorum:

  1. Uzun zamandır bu tarz kitaplar okumuyorum. Elimdekilerden sıra gelmiyor bir türlü. Ne güzel koca bir seriyi bitirmişsin. Bu arada bayıldım o köpüşe :) ❤

    YanıtlaSil
  2. Tipini severim tatlı burun.

    YanıtlaSil