#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişi || Babil.com

1 Mart 2016 Salı

Kitap Alışverişi || Babil.com





           
                  Hazır tembelliğim de üzerimde değilken, geçen hafta yaptığım kitap alışverişimi de paylaşayım. Uzun zamandır az az da olsa kitaplar alıyorum ama paylaşmayı ihmal ediyorum. Babil.com sitesinden de daha önce alışverişler yaptım. Baykuşlu ayraçlarım, kupalarım epeyce var. Hatta doktorlu baykuş kupamı aile hekimimize hediye ettik. :) Sevdiğim, tercih ettiğim sitelerden.





                     Öncelikle Arka Kapak dergisini bitireceğim, elime geçer geçmez epey okudum. Uzun süredir dergi okumuyordum, tekrar başlamalı. Dolu dolu, keyifli bir dergi olmuş. 


Aldığım kitaplar bunlar. Hepsi Sel Yayınları 'nın şekerler. Bülbülü Öldürmek 'i okuyup, çok sevmiştim. Yazısı burada. Anneme hediye aldım onu, diğerleri bana. Tam siparişimi verip, mutlu mesut oturuyordum ki Harper Lee 'nin öldüğü haberini okudum. Üzücü bir rastlantı oldu.



            Babil.com kampanya ve fırsatlarını buradan inceleyebilirsiniz. Özenli bir şekilde paketlenip, hızlıca gönderildi. Dediğim gibi zaten daha önce yaklaşık on defa siparişim olmuştu. En sevdiğim alışveriş kitap alışverişi. Onun da en sevdiğim çeşiti indirimli olanı. O yüzden takipteyim. :) 



Bol kitaplı günler.







                     

26 yorum:

  1. Babil'i ben de pek seviyorum. İdefix ile ikisi kampanyalar konusunda daha fırsatlı geliyor bana. İçerdeki Kedi yorumunu bekliyorum. O yazarı pek merak ediyorum. Keyifli okumalar ♡

    YanıtlaSil
  2. Babil'i ben de pek seviyorum. İdefix ile ikisi kampanyalar konusunda daha fırsatlı geliyor bana. İçerdeki Kedi yorumunu bekliyorum. O yazarı pek merak ediyorum. Keyifli okumalar ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım. Önceliği ona vereyim o halde.

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş, güle güle okumanız dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Sarı sayfaların kokusunu içime çektim. Keyifli okumalar dilerim.
    Takipteyim sizi, bende beklerim. Tebessümle:)

    YanıtlaSil
  5. Kitaplar dergiler... :) e Ters Düz de olur ya bir gün olsun. :)

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Uzun zaman önce kitap listesi hazırlamıştım ara ara indirime girip girmediğini kontrol ediyorum ama nafile.
    Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  7. keyifli okumalar olsun kuzum , Harper Lee okuyamadım ya sağken ona yanarım :)

    YanıtlaSil
  8. Bülbülü Öldürmek'i çok beğenmiştim. Tespih Ağacının Gölgesini okumak istiyorum şimdik. Kitap hakkındaki yorumlarınız merak ediyorum. Okuyunca yorumunuzu okumak isterim:)

    YanıtlaSil
  9. Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım ben. Aklımda bulunsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşmaya üşendiğim epey ufak tefek alışverişlerim oldu benim.

      Sil
  10. Güle güle oku bakalım hepsinii :)

    YanıtlaSil
  11. Bülbülü Öldürmek'i çok merak ediyorum, elimdeki kitaplar bitsin, alacağım :) İçerdeki Kedi'yi severek okumuştum :)) İyi okumalar diliyorum :))

    YanıtlaSil
  12. Babil.com'un ugun fiyatlı bir site olduğunu duymuştum.Hiç alışveriş yapma fırsatım olmadı.Ben ptt kitaptan alışveriş yapmıştım o da oldukça uygundu.Aklında bulunsun cnm :)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Kitap alışverişlerini ben de çok severim, paketi açıp yepyeni kitaplara dokunmak çok güzel bir his :)
    Sitenize girmişken alışveriş tag'ine tıkladım ve bütün yazıları zevkle okudum. Okuma iştahınıza hayranım. Annenizin de aynı şekilde, Instagram'dan sizin aracılığınızla kendisinin hesabını keşfedip takibe almıştım, ikinizi takip ettikçe canım daha çok okumak istiyor :)

    YanıtlaSil