#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 50: Yakut Kırmızı || Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer-1 || Kerstin Gier

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Okudum Bitti - 50: Yakut Kırmızı || Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer-1 || Kerstin Gier




                            
                   Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi sanırım kitaplığımın en şeker kapaklı kitapları. Ciltli olmalarının yanı sıra çok güzeller. İç kısımlarda da çok güzel desenler var, kitaba başlamadan görsel olarak zaten gönlümü fethetti. Başlar başlamaz da bitti zaten. İkinci kitaba geçmeden önce araya çok merak ettiğim başka bir kitabı aldım. Biter bitmez devam edeceğim.



            On altı yaşında olan Gwendolyn hayaletlerle konuşabilen,  oldukça farklı bir aileye sahip olan , tüm bunlara rağmen normal bir hayatı varmış gibi yaşayan bir kızdır. Hayatının çoğu - bence ukala olan- teyzesinin kızının , zaman yolcusu geni taşıdığı düşünüldüğü için eğitilmesini izleyerek geçer.  Gwen , geni kendisinin taşımadığı için şanslı olduğunu da düşünür. Ama Charlotte beklenen zamanda sıçramayı bir türlü yapamaz ve bir gün bu beklenmedik sıçrama Gwen 'in başına gelir.  Hiç hazırlıksız yakalanan Gwen 'i bundan sonra epey zorluklar bekler. Yakışıklı Gideon 'la beraber kendilerine verilen görevi gerçekleştirmek için zaman yolculuklarına çıkarlar. 



              Eğlenceli , biraz aşk kokan , akıcı bir kitaptı. Şimdilik seriyi seveceğimi düşünüyorum. Bakalım bitince fikrim ne olacak. ? :)








... '' Kronograf!'' Maddy halam mavi gözlerini devirdi. '' Bu Gen Taşıyıcı'yı (yalnızca onu!) belli bir zamana yollayabilen alet. Kanla bir ilgisi var.''
  '' Bir zaman makinesi mi?'' Hem de kanla çalışan bir makine? Yüce Tanrım!





... Leslie öksürdü. '' Korktuğunu biliyorum ama tüm bunlar bana harika geliyor. Doğrusu, gerçek bir macera Gwen. Üstelik sen de tam orta yerindesin!''
Evet. Tam orta yerindeydim.
Bir pisliğin ortasında.





... '' Zamanda yolculuk yapan on iki kişiden her biri değerli bir taşla simgelenmiştir. Sen yakutsun. ''








PEGASUS YAYINLARI
Çeviren: Firuzan Gürbüz
2. Baskı
Nisan 2013
352 Sayfa



7 yorum:

  1. Konusu güzelmiş uzunca listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
  2. kitapların görüntüsü beni de çok cezbetti. ayrıca konusu da cazip. seni takipteyim seriyi beğenirsen tavsiyeni dikkate alacağım mehtapcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hızına kim yetişebilir ki :) yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  3. daha geçen gün kaçıncı için yorum yaptım yahu , maşallah canıma , :D harikasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araya ince kitaplar girdi, böyle kolay okunanlarda çoğunlukta okuma şenliği listemde. Böylece tam gaz gidiyor. Teşekkürler tatlım.

      Sil