#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-25 : Karanlıkta Buldum Seni || A. Meredith Walters

6 Mart 2015 Cuma

Okudum Bitti-25 : Karanlıkta Buldum Seni || A. Meredith Walters





                          Herkese merhaba. Son sürat kitap okumaya ufak bir ara verip , kısa bir gecikmenin ardından biten çekilişin kaznananını açıkladım. Şimdi de sıra geldi GO! Kitap 'tan okuduğum ikinci kitap olan Karanlıkta Buldum Seni 'nin yazısına. İlk kitapları The 100 yorumum ve dizi karakterlerine yer verdiğim yazım burada.




                          Karanlıkta Buldum Seni 'ye dönecek olursam , kapağı yine mıknatıslı ve çok şeker. The 100 'ü okumaya başlamadan kapak beni zorlar diyordum ama hiçbir eksisi olmadığı gibi çok şık. Kapaklarına bayılıyorum kısaca.



                         Maggie 'nin sıradan ve mutlu bir hayatı, iyi bir ailesi, güzel bir arkadaş ortamı vardır. Okulda da işler yolundadır. Hayatı sıkıntısız devam ediyordur. Okula geç kaldığı bir gün koşarken , okula yeni gelen yakışıklıyla çarpışır. Kulağa film sahnesi gibi gelen bu çarpışmadan sonra , ikisi de pek hoş tepki vermez. Çarpıştığı yakışıklı Clayton , okulda göründüğü andan itibaren hakkında bir sürü dedikodu dolaşmaya başlar. Herkesin ilgisini çeken bu yakışıklı , kimseyle ilgi göstermez , köşe bucak kaçar, bu durum Maggie 'nin ona ilgi duymasına sebep olur.  Bu anlamda çok ilginç olmayan bir kitaptı  ama okudukça ilginçleşti.




                       Maggie ve Clay , Maggie 'nin yoğun çabaları sonucu arkadaş olurlar ve zamanla bu arkadaşlık aşka dönüşür haliyle. Ama öyle basit , her şeyin kolay olduğu bir aşk değil. Clay 'in sırları ve gelgitleriyle bir an cenneti bir an cehennemi yaşatan bir aşk. Aşkın huzurundan ,mutluluğundan çok gerginliğini ,şiddetini hissedeceğiniz , huzursuz bir aşk okumak istiyorsanız işte tam da böyle kitap.





... '' Neden  benimle bu kadar ilgileniyorsun ki?'' diye sordu sessizce. Hımm. Nasıl cevap verebilirdim bu soruya? Şimdiye dek gördüğüm en göz alıcı yaratık olduğunu ve ondan çocuklarımın olmasını istediğimi söyleyemezdim. Biraz fazla gelebilirdi bu. O yüzden  aklıma gelen ikinci en gerçek cevabı verdim.
    '' Arkadaşın olmak istiyorum. Sorun olmazsa tabii.''




... Okuldan sonra Clay 'in beni beklediğini görünce bütün mantıklı düşünceler kafamdan uçup gidiveriyordu. Onun yanındayken kendimi öyle kolay kaybediyorum ki. O uyuşturucuydu, ben de iflah olmaz bir bağımlı.




... '' Senin olduğun bir odada, Maggie, tek gördüğüm sensin. Sen her şeyi güzelleştiriyorsun, her şey senin sayende daha net oluyor. Kafamdaki deli sesleri susturuyorsun sen. Seninleyken düşünebiliyorum, hatta nefes alabiliyorum. Senin bana yaşattığın hisler, şimdiye dek yaşadığım en inanılmaz, en korkunç hisler.''




... '' Bence hayat, 'belki'lere takılıp kalmak için fazla kısa.''



... Onu çok özlemiştim. Sabahları kafeine ihtiyaç duymam gibi ihtiyaç duyuyordum ona.










                                                                     GO! KİTAP

                                                              Çeviren: Duygu Yücel
                                                                        450 Sayfa



5 yorum:

  1. Ama ben bu kitaba bayıldım !!! Çok severim böyle fırtınalı aşkları :))

    YanıtlaSil
  2. mıknatıslı kapak ha , hiç kullanmadığım , görmediğim bir uygulama , gerçi the 100 Kerem'den bana aktarılan ve okumam söylenen kitapların arasında ama kapağına bakmak aklıma gelmedi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gidişle boynuz kulağı gececek. Tavsiye vermeler falan. Maşallah.

      Sil
  3. Kİtaplarına bayıldım. Arkadaşımın çok güzel döşenmiş kütüphanesini gezer gibiyim :)

    YanıtlaSil