#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Öz'ün Kitap Tutkusundan Mim : Kişisel

22 Aralık 2014 Pazartesi

Öz'ün Kitap Tutkusundan Mim : Kişisel








                        Sevgili Öz'ün Kitap Tutkusu Kişisel bir mim için benim cevaplarımı da merak ediyormuş. Onunkileri okumak için tık tık


1)Türkiye içinde bir yarışmaya katılman zorunlu olsa hangi yarışmaya katılırdın?


Kim Milyoner Olmak İster olabilir mesela , ama ben heyecandan ölürdüm.



2)Dünya kütüphanesindesin ve sadece bir tane okuma hakkın var.Sonra tüm kütüphane yanacak ve başka kitaplara ulaşman 5 yılı bulacak.Hangi kitabı kurtarırsın?


Uzun süredir okumak isteyip , bir türlü fırsat bulamadığım Bülbülü Öldürmek - Harper Lee. Ama olmasın böyle bir şey Allah korusun :)


3)Büyük ikramiye sana çıktı.Ne yaptın seeeeeeeeeeen!?

        Bana çıkmaz , çünkü almam. Şiddetle karşıyım o kadar çok haram paraya :) O yüzden Allah korusun bana çıkmasın. Bizimkiler çıkmasın diye beddua ederim diye benden gizli alıyorlar :)



4)Sevgiline yaptığın en büyük jest nedir peki ya annene olan en büyük jest!?

        Sevgili için  zamanında epey jest yapmışımdır , kibar kızım ben. Mesela Fenerbahçe 'yi birkaç maç destekleyerek izlemişimdir ki ben Beşiktaş aşığıyım. Bu destek benim için çok büyük jest. Sonra Fenerium 'a para kazandırıp hediye almışlığım vardı , o da çok fena jest. Mesela sevdiği şarkıyı söyledim , üstelik telefona kaydettiğini olur olmaz yerlerde dinleyip dinleteceğini bilerek , üstelik şarkı sesim de hiç iyi değil. Neyse eski bir hikayeydi.


   Canım anneme gelince de ilk ve en büyük jestim  11 yaşındayken annemin işte olduğu bir gün , sevdiğini bildiğim için tamamen kendi harçlıklarımla , malzeme alıp , kendi kendime etli lahana sarması yapmaya çalışmıştım. Çalıştım diyorum çünkü lahana mı çok damarlıydı ben mi çok beceriksizdim bilemiyorum ama küçücük bir tencerenin dibinde 3 sıra yapabilmiştim :) O günden sonra tövbe ettim bir daha  lahana sarması yapmadım , çok da severim. Yakın zamanda tövbemi bozmayı planlıyorum :)



6)Sence en kötü hastalık ne?Ne olmaktan korkarsın!!!!

   Bütün hastalıklar çok kötü , Allah hepimize sağlık versin. En kötüsü akıl sağlığını kaybetmektir sanırım .



7)Aşkın en temel hissettirdiği ne??

  Şu an aşksızım ama aşık olduğum zamanları düşünüp cevaplayayım : merak. Hep bir merak içerisinde oluyorum sevince :) Her türlü :)



  İşte böyleydi sorular. Cevaplamak isteyen herkesin cevaplarını seve seve okurum. 

2 yorum:

  1. Jestlerinde jestmis hanii Fenerium'a bile gitmisin. İnstagramda görüyorum hamaratsin sen bence bozmalisin tövbenii. Cevapladığın için teşekkür ederim canım. :)

    YanıtlaSil