#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Günleri : Aşkı Seçtim || Meral Kır || Alıntılar

27 Kasım 2014 Perşembe

Kitap Günleri : Aşkı Seçtim || Meral Kır || Alıntılar






                                       Aylardan Aşk 'tan sonra Aşkı Seçtim 'de geldi. Aylardan Aşk 'ı severek okumuştum. Alıntılarım için tıktık , yorumum için tıktık . 




                                      Aşkı Seçtim 'i merak edenler için ufak alıntılarla sizlerleyim . Bakalım bizi neler bekliyor ...








“Ya olmazsa… Ya gözlerine bakarken ölümü unuttuğu kadın, doğru soruyu sormazsa”
“ Asya, sevdiği adamı hikâyesini tamamlaması için uzaklara göndermişti. Ancak sayfalara bölünmüş, asla toparlanamayacak kendi hikâyesiyle ne yapacaktı, onu bilmiyordu.”
“ dilersen aşkını yerin onlarca metre altına göm, ben bizi oradan çıkaracağım sen ise uğraştığınla kalacaksın.”

“Ne yaparsan yap ne söylersen söyle bizim hikayemiz, Doruk ve Asya sonsuza dek mutlu yaşadılar finaliyle son bulacak.”


“ Ya sonsuza kadar mutlu yaşayacaklardı ya da sonsuza kadar yaşayıp, hayal kırıklıkları arasında kendilerine yeni doğrular bulacaklardı.”



“Ben her hücreme kadar üşürken sensizlikte cayır cayır yanarak küle döndüm. Şimdi de o küllerin arasından yeniden doğmak için çabalıyorum. Yeniden yaşamak ve yeniden sevmek için…”




“Bakışları beni süründürüyor gülüşü ise öldürüyor...”



“Kendiyle çelişen Doruk, kalbiyle aklının tutuştuğu kavganın tam ortasında kalmıştı.  Hangisine kulak verirse versin kaybeden yine o olacaktı."



“Lütfen normal insanlar gibi dudağının iki ucunu uza­tarak gül!” diyen kadın iki parmağını dudak uçlarına gö­türerek yanağına doğru uzattı. “İşte böyle!”

“Benim gülüşümün nesi varmış?”

“Nesi olduğunu gayet iyi biliyorsun. ...... uzun yaşamak istiyorum ama sen gülünce benim kalbim duracakmış gibi oluyor.”



'' Hep böyle olmak zorunda mıydı? Anlamak ve affetmek için ille de kaybetmek mi gerekirdi? Giden geride kalana keşkeler bırakarak mı gitmek zorundaydı?''



"Ne var ki gidenin bıraktığı güzel şeyler çabuk unutulur, geride kalanın aklında ve kalbinde hüküm sürense sadece acı veren anılar olur. Iste o zaman ne pişmanlık ne bir özür ne de verilen vaatler kırıp dökülenleri yeniden bir araya getirmek için yeterli olmaz."




Karakter Tanıtımı için Kitap Soluğu 'na tıktık

Önokuma için tıktık .

2 yorum:

  1. Bu kitabı sipariş verip vermemekte çok tereddüt etmiştim.

    YanıtlaSil