#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : The 100 || Kass Morgan || Alıntılar & Çekiliş || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları

8 Ekim 2014 Çarşamba

The 100 || Kass Morgan || Alıntılar & Çekiliş || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları








                                        Bayram telaşının ardından yeni turumuzla yine sizlerleyiz. The 100 dizisini bilenler , bilmeyenler bu turu takip edin bence. Tadı damağınızda kalacak kitabımızla ilgili ufak detaylar ve daha bir çok güzellikler bulacağınız turumuzun  iki şanslı takipçisine de kitabımızı hediye ediyoruz. Aşağıdaki rafllecopter kutucuğu ile çekilişimize katılabilirsiniz.  Şimdiden bol şans dilerim.


                                       Öncelikle ön okuma  Kördüğüm Hayaller bloguna bir uğrayın derim. Tık tık   

           








                                                                                Kapak tanıtımı yapmıştık daha önce , yazarımız hakkında ufak bilgiler de içeren yazım için tık tık
                                                                               Şimdi de ufak alıntılarıma bakalım ... 



...  '' Geçmişi geride bırakmak için eşi bulunmaz bir fırsat yakaladınız '' diyordu  Şansölye, '' göreviniz tehlikeli, fakat cesaretinizin karşılığını alacaksınız. Eğer başarılı olursanız, suçlarınız affedilecek ve Dünya 'da yeni bir hayata başlayacaksınız. ''




...  İnsanlar Dünya 'yı en karanlık zamanında terk etmişlerdi. Kaç tanesinin geri dönmeye çalışırken öldüğü, Dünya 'nın umurunda olmazdı.



... Wells , indiklerinden beri belki milyonuncu kez Dünya 'yı tarif eden sözcüklerin, gerçeğinin yanında sönük kaldığını düşünüyordu.



... '' Beni yere bırak !'' d,iye kıkırdadı Glass. Ayaklarını  havaya savuruyordu. '' Ne yapıyorsun ? ''

     Luke, birkaç adım yürüdü. '' Seni takas pazarına götürüyorum; başımı belaya sokmayacak bir kızla takas  edeceğim. ''



... Bellamy, eski insanların neden uyuşturucu kullanma zahmetine girdiklerini anlamıyordu. Ormanda yürümekle aynı etkiyi yapacaksa damarlarına pislik enjekte etmenin ne anlamı vardı?




... Bellamy, ellerini başının arkasında kavuşturdu, yüzünü güneşe çevirdi ve sıcaklık içine işlerken nefes verdi. Bir kızla aynı yatakta olmak kadar güzeldi neredeyse. Belki daha da güzeldi, çünkü güneş ona  asla ne düşündüğünü sormazdı.



... Kırık bir kalbi iyileştirecek kadar güçlü bir ilaç yoktu.



... Bellamy , gözlerini açtı. Saçmalıyordu, bunun farkındaydı. Yağmur sadece suydu ve yeni başlangıç diye bir şey yoktu. Sırların özelliği buydu ; onları sonsuza dek taşımak zorundaydınız, bedeli ne olursa olsun.



... Thalia 'nın bakışları boş çadırda gezindikten sonra Clarke 'ınkilerle buluştu. ''Burası cennet değil, öyle değil mi? ''
   Clarke başını salladı. '' Tanrım, umarım değildir. ''
  '' İyi. Çünkü ben hep orada erkeklerin olacağını düşünürdüm. Banyo yapmamak için su hakkını bahane etmeyen erkekler. '' 





                                    Ve işte çekilişimiz , bol şans. 



a Rafflecopter giveaway

4 yorum: