#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -125 : Beni Orada Bulacaksın || Jenny B. Jones

3 Ekim 2014 Cuma

Okudum Bitti -125 : Beni Orada Bulacaksın || Jenny B. Jones


optimum kitap





                                    Okuma Şenliği kitaplarımı yavaş yavaş okuyorum , aslında hafif , kolay okunan bir kitaptı ama biraz uzun sürdü bitirmem.



                                      Finley , abisinin ölümüyle çok derinden sarsılmıştır , hafif bir kimlik bunalımı , biraz dini boşluk içerisindedir. Konservatuar giriş sınavı için beste yapması gerekmektedir ama Will 'in beklenmedik ölümüyle her şey altüst olmuştur. Bestesini tamamlaması için abisinin seyahat günlüğünü okuyup , onun yolundan gidip , eksik olan parçaların peşine düşmeye karar verir.  Böylece yolu İrlanda 'ya düşer. 



                                    Yeni bir okul , yeni arkadaşlar , yeni gizemler ...  Üstelik sürpriz karşılaşmalar da var. Ünlü bir Hollywood  yakışıklısı olan Beckett ile önce uçakta , sonra yanında misafir kaldığı evde karşılaşırlar. Aşk kokusu olsa da çokça Tanrı arayışı çevresinde geçen , bir hikayeydi. Hoş detayları olan , kolay okunan bir kitaptı. 





...  Biraz huzur. Biraz şifa. Tanrı 'nın sesini tekrar duyabilmek.
      Kardeşimin İrlanda 'sını bulmak istiyordum. Onu besteleyebilmek için istiyordum bunu.



... Bir gün cennete gittiğimde Tanrı 'ya, zamanın nasıl olup da hafta sonları, okul günlerinden çok daha çabuk geçip gidebildiğini soracağım.




... Ah. Kimi kandırıyordum ki ? Beckett en az kovboy şapkaları ve kamyonetler kadar erkeksiydi.




... Onun dudaklarından dökülen sözcükler ancak bir çikolatalı kek kadar çirkin olabilirdi.











                                                                                                  OPTİMUM KİTAP

                                                                                               Çeviren : Özge Nur Küskün
                                                                                                             2013
                                                                                                        392 Sayfa
                                                                                                 




7 yorum:

  1. Gerçekten güzel Bir kitaba benziyor. Hemen okunacaklar listeme ekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. güzelim 125. kitaptasın ,ağır oku da yetişelim , :D

    YanıtlaSil
  3. İyi bayramlar, sizi mimledim :) http://devetusu.blogspot.com.tr/2014/10/mimlenmisim-dostlar-book-challenge-tag.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

      Sil
  4. Maşallah diyelim,nazar değmesin:)

    YanıtlaSil