#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -121 : Bana Prenses Deme || Vefa Enver

24 Eylül 2014 Çarşamba

Okudum Bitti -121 : Bana Prenses Deme || Vefa Enver






                                 Vefa Enver kitapları hem görsel olarak hem içerik olarak çok şekerler. Bu sen okuduğum diğer dört VE kitabına bakmak isterseniz tık tık.  Bu kitap favorim oldu , çok severek , keyifle okudum. 




                                   Prensesimiz Nil , 19 yaşında , şımartılarak büyütülmüş bir iç mimar adayı. Kendini bildiğinden beri Murat 'a aşık , onun prensi olduğuna inanıyor. Murat babasının şirketinde çalışıyor , yakışıklı ve en önemlisi nişanlı. Ama istediğini elde etmeye alışık Nil pes etmiyor , umudunu kaybetmiyor. 


                                    Babasıyla iş yapan Yiğit ise 36 yaşında , zengin , yakışıklı ve çok çapkın. Üstelik babasıyla sadece iş yapmakla kalmıyor arkadaşlar da. Üstelik çok çekici bir sevgilisi var.  İşte malzemelerimiz böyle. Ortaya çıkan ürün ise hem aşk , hem macera hem de gizem içeriyor. Bir ara arada kaldım , merak ettim ne olacağını , şaşırtacak mı yoksa beni derken , oldukça keyifli bir şekilde ilerledi ve bitti. 




                                     Romantik komedi filmi gibi aynı zamanda masalsı ve kolay okunan bir kitap okuyayım , hem eğleneyim ama arada da sinir olayım , biraz merak da edeyim diyorsanız okuyun.Ben çok sevdim.  :) Bu arada sayfa 173 beni çok ağlattı.  :(




... Asansörde onun yanında dururken her nefeste içine çektiği Murat 'ın  baştan çıkaran kokusu, şu deodorant reklamını anımsatmıştı. Kadının dur düğmesine basarak asansörü durdurduğu , sonra da adamın üzerine atladığı... Bir sonraki sahnede asansörün kapısı açıldığında ikisi de dağılmış vaziyette çıkıyorlardı.
    Şimdi ben de şu düğmeye basıp , Murat 'ın hayır demesine fırsat vermeden kollarımı boynuna dolasam... 



... Yiğit 'i tanıdığından beri ilk kez onun kişiliğine, geçmişine, gerçekten kim olduğuna merak duyuyordu. Bu adam nasıl bu kadar güçlü olabiliyordu? Varlığı ile bulunduğu yeri bu denli doldururken, gidişiyle tüm canlılığı da alıp götürüyordu sanki.



... '' Sevip kaybetmiş olmak, hiç sevmemiş olmaktan iyidir, '' diyen her kimse , gerçekten âşık olmamıştı belli ki. Böylesine derin bir kalp acısı ile nasıl başa çıkılırdı ki ?










                                                                         EPHESUS YAYINLARI 
                                                                                          2014
                                                                                    480 Sayfa


                           

4 yorum:

  1. 173 çok fena merak ettim ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecan kaçırmayacak bir detay olduğu için söyleyeyim. Anneannesinin ölümüyle ilgili duygularını içeriyor , o kadar özletti ki bana anneannemi hüngür foşurt ağladım resmen :(

      Sil
  2. 173 neymiş öyle yaaa ! O değil de ben bu kitabı da merak ediyorum )(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vefa Enver 'in okuduğum beş kitabından bence en şekeriydi :)

      Sil